Creează un interior rafinat cu eleganța ceramicii și strălucirea bronzului

Creează un interior rafinat cu eleganța ceramicii și strălucirea bronzului

Creează un interior rafinat cu eleganța ceramicii și strălucirea bronzului
Tapet Ceram 101 de la Vatos, cere o mostră gratuită de aici. 
Să ai posibilitatea de a aduce textura și finețea unor materiale naturale în înteriorul căminul tău pare greu de realizat și destul de costisitor, însă vei fi surprins(ă) să afli că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate.

Grație colecțiilor exclusiviste de tapet, Ceram și Bronze de la Vatos, disponibile în România numai la XT Deco, ai posibilitatea de a da pereților casei tale eleganța ceramicii și strălucirea metalică a bronzului.
Tapet Ceram 204 de la Vatos, cere o mostră gratuită de aici. 
Perfectă pentru o amenajare clasică și plină de stil, colecția de tapet Ceram este inspirată din tehnicile antice de prelucrare a ceramicii. „Ceram” este primul cuvânt descoperit care a făcut referire la ceramică. Modelele sunt inspirate din plăci de ceramică și vase ceramice. Folosindu-se de tehnici inovatoare și materiale moderne, Vatos a reușit să aducă un aspect ceramic acestor modele de tapet.
Tapet Ceram 504 de la Vatos, cere o mostră gratuită de aici. 
Textura fiecărui tapet din această colecție este ușor lucioasă, cu design în relief și tente mate de culoare. Pentru a te convinge de frumusețea culorilor, de eleganța lui și mai ales de calitatea materialului, poți comanda gratuit o mostră de la XT Deco.
Tapet Bronze 704 de la Vatos, cere o mostră gratuită de aici. 
Dacă îți dorești pereți cu reflexii metalice și design glamour, colecția de tapet Bronze poate fi ceea ce cauți. Bronzul este unul dintre cele mai folosite metale de către artiști pentru sculpturi, bijuterii și alte opere de artă.
Tapet Bronze 702 de la Vatos, cere o mostră gratuită de aici. 
Cu sclipiri metalice și un efect de oxidare, disponibile pe fiecare model, a fost creat un frumos joc al reflexiilor. Vizual, efectul reproduce modul în care natura schimbă culoarea bronzului de-a lungul timpului.
Tapet Bronze 403 de la Vatos, cere o mostră gratuită de aici. 
Combinația cu modelele clasice bazate pe documente antice și modele mai sofisticate ale prezentului, face ca această colecție de tapet să se adreseze unor gusturi clasice și rafinate. Nu uita, poți comanda o mostră gratuită pentru a te convinge de culorile și calitatea materialului.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful