Pereți urban șic cu noile colecții de la Vatos

Pereți urban-șic cu noile colecții de la Vatos

Pereți urban șic cu noile colecții de la Vatos
Tapet Metro 602, comandă o mostră gratuită de aici.
Fiecare perete, din fiecare cameră a locuinței tale trebuie să fie în armonie cu stilul pe care ți-l dorești de la căminul tău. Nu încerca să abordezi o amenajare modernă, pentru că este în trend, dacă personalitatea ta vibrează cu interioarele clasice, rustice sau glamuroase.

Tapet Atomic 505, comandă o mostră gratuită de aici. 

Cu toate acestea, combinațiile de stiluri se pot realiza ușor. Fie alegi un tapet clasic și îl acompaniezi cu piese de mobilier moderne, fie vice versa. Rezultatul va fi unul urban, glam, modern, dar și elegant.

Tapet Metro 101, comandă o mostră gratuită de aici. 

Pentru un interior eclectic noi îți recomandăm să alegi un model de tapet din cele două colecții, Metro si Atomic, de la Vatos, disponibile exclusiv în România la cei de la XT Deco. Pentru a fi sigur că ai facut cea mai bună alegere, îți sugerăm să ceri, înainte de a te decide, mostre din modele care îți plac.  Cei de la XT Deco ți le vor trimite gratuit, iar tu vei avea tot timpul să iei cea mai bună decizie.

Tapet Metro 401, comandă o mostră gratuită de aici. 

Colecția de tapet Metro reprezintă viața „Metro”-politană a unui oraș mare, precum New York, Dubai sau Hong Kong. Gândește-te la un penthouse cu o priveliște de invidiat, care îți oferă o panoramă impresionantă a orașului cu toată frumusețea și șarmul acestuia.

Tapet Metro 601, comandă o mostră gratuită de aici. 

Peisajul urban: acesta a fost punctul de plecare pentru designul acestei colecții de tapet, ale cărei modele cu reflexii metalice și grafice cu ușoare influențe retro se integrează perfect atât în spațiile contemporane cât și în cele clasice, aducând un aer șic interiorului.

Tapet Atomic 203, comandă o mostră gratuită de aici. 

Pe de altă parte, colecția de tapet Atomic, a fost creată pentru interioarele viitorului, oferind un look special, acel look care te va face să te gândești la o utopie atunci când ești acasă.

Tapet Atomic 103, comandă o mostră gratuită de aici.

 

Fiecare model din această colecție creează un ambient și o atmosferă nouă respectând elementele tradiționale și încorporându-le într-o armonie dusă la perfecțiune.

 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful