Groovy Magnets - pereți magnetici și dinamism geometric

Groovy Magnets – pereți magnetici și dinamism geometric

Groovy Magnets - pereți magnetici și dinamism geometric
Tapet magnetic Groovy Magnets, geometric albastru, disponibil aici. 
Cu toții ne dorim ca, din când în când, mediul ce ne înconjoară să fie diferit. La fel cum achiziționăm haine noi, ori descoperim noi moduri de a le combina pentru a crea o ținută nouă, tot așa, interiorul casei noastre are nevoie de mici schimbări de culoare, formă sau textură.

Însă nu toți dispunem de fondurile necesare pentru a ne permite să cumpărăm piese de mobilier noi, ori să schimbăm culoarea pereților; dar dacă ne-am concentra pe un singur colț, iar investiția nu ar fi una majoră și, pe lângă aspectul estetic, schimbarea ne-ar aduce și un avantaj practic?
Tapet magnetic Groovy Magnets, geometric, disponibil aici. 
Sună bine, nu? Ei bine, cu accesoriile de la Groovy Magnets, disponibile exclusiv în România prin XT Deco ai aceste beneficii fără a fi nevoit să investești sume considerabile în renovarea interiorului.
Tapet magnetic Groovy Magnets, geometric roșu, disponibil aici.
Unul dintre accesoriile despre care vă vorbim este tapetul magnetic cu model geometric. Acesta reprezintă o alternativă mult mai dinamică și plăcută, din punct de vedere estetic, la obișnuitele table magnetice.
Tapet magnetic Groovy Magnets, geometric verde, disponibil aici. 
Materialul din care este fabricat conține particule de fier ce fac tapetul receptiv la magneți, tranformând astfel peretele într-un suport perfect pentru a agăța notițe, fotografii, desene sau magneți cu amintiri. Îți poți crea un mood board în fiecare lună pe un astfel de tapet și, așa ai un loc cu un design nou de fiecare dată când îți dorești.
Magneți tangram – cupru/aur, disponibili aici. 
O altă variantă, mai accesibilă pentru care poți opta sunt magneții tangram. Aceștia vin într-un set compus din 7 piese magnetice, ideale pentru tapetul magnetic sau frigiderul tău. Magneții sunt fabricați dintr-un material rezistent și se curăță foarte ușor.
Magneți tangram – roșu, disponibili aici. 
Dimensiunile pieselor sunt cuprinse între 5,5cm și 15cm.  Grosimea magneților este de 0,75mm. Piesele sunt în nuanțe variate de culoare, iar posibilitățile de a decora cu ei sunt nenumărate, totul ține doar de imaginația ta.
Magneți tangram – verde, disponibili aici. 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful