Elementar, natural neprelucrat - CRISTADUR® NATUR

Elementar, natural neprelucrat – CRISTADUR® NATUR

Elementar, natural neprelucrat - CRISTADUR® NATUR

 

Înapoi la natură – materialele naturale precum lemnul și piatra cuceresc livingurile urbane, dormitoarele, băile și bucătăriile. Granitul natural, vechi de milioane de ani și culoarea lui primară, o priveliște atrăgătoare, se integrează perfect în această nouă tendință și au fost brevetate de producătorii germani de la SCHOCK sub denumirea de CRISTADUR® NATUR. 

Disponibile în România prin Chiuvete Online, chiuvetele realizate din acest material se bucură de caracteristicile estetice ale CRISTADUR® precum bogăția culorilor, cu o strălucire rafinată aparte și suprafețe extrem de netede la atingere, dar și de rezistența la șocuri mecanice, loviri sau zgârieturi.

 

Pentru crearea culorii, SCHOCK utilizează o versiune rafinată a formulei standard de prelucrare a materialelor. Un amestec inovator de cristale de cuarț este folosit pentru a recrea structura naturală a granitului. Cristalele de cuarț nu sunt colorate, sau altfel spus, culorile sunt 100% autentice. Nuanța naturală ce conferă modelelor CRISTADUR® forță și expresivitate, transformă fiecare produs individual într-un exemplu de frumusețe rară.

Cu toate acestea, produsul din cuarț natural este rafinat la un asemenea nivel încât chiuvetele pot rezista rigorilor de zi cu zi și pot servi drept centru de preparare a produselor alimentare cu standardele de igienă impecabilă.

 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful