rafinament-si-eleganta-clasica-cu-noile

Rafinament și eleganță clasică cu noile colecții de tapet de la Vatos

Tapet Vatos – Courtesan 102 | Cere o mostră gratuită de aici. 
Printre cele mai dificile amenajări de realizat, din punct de vedere estetic – dar și funcțional sunt cele clasice. Bogăția motivelor, a formelor, texturilor și elementelor poate, foarte ușor, încărca excesiv interiorul, iar rezultatul final să fie unul mai puțin plăcut privirii.

Tapet Vatos – Elements 605 | Cere o mostră gratuită de aici. 
Însă, atunci când fiecare parte din decor este alesă cu grijă, iar elementele combinate cu stil, rezultatul – amenajarea clasică – poate avea un efect spectaculos, plin de rafinament și eleganță.
Tapet Vatos – Courtesan 103 | Cere o mostră gratuită de aici. 
Unul dintre cele mai importante elemente ale decorului clasic este tapetul. Ales cu grijă, acesta poate influența atmosfera interiorului și completează armonia amenajării.
Tapet Vatos – Elements 401 | Cere o mostră gratuită de aici. 
Dacă îți dorești o astfel de amenajare pentru casa ta, îți recomandăm cu căldură două colecții surprinzătoare de tapet, Elements și Courtesan de la Vatos, disponibile în exclusivitate la XT Deco.
Tapet Vatos – Courtesan 202 | Cere o mostră gratuită de aici. 
Recomandarea noastră vine nu doar pentru designul variat al colecțiilor, design ce îți permite să alegi cea mai bună variantă pentru amenajarea ta, ci pentru că cei de la XT Deco sunt printre puținii ce îți trimit acasă, gratuit, mostre de tapet pentru ca tu să le vezi, să le atingi și să alegi exact ceea ce îți place și se potrivește cu adevărat în căminul tău.

Elements – o călătorie în viitor și trecut

Cele patru elemente: apa, focul, aerul și pământul sunt sursa de inspirație pentru colecția de tapet Elements. Viziunea viitorului pe care o au designerii de la Vatos este transpusă prin combinarea materialelor și a modelelor în designul tapetului al cărui stil îmbină cu grație trecutul, prezentul și viitorul.
Tapet Vatos – Elements 503 | Cere o mostră gratuită de aici. 
Grafica florală, geometrică sau simplă și ușor metalică din această colecție îți oferă libertatea de a aduce o grație aparte pereților și implicit interiorului casei tale.

Courtesan – tentația societății exclusiviste

Colecția Courtesan de la Vatos a fost creată pentru a-i seduce și vrăji, cu frumusețea și grația elementelor grafice, pe cei cu gusturi rafinate.
Tapet Vatos – Courtesan 502 | Cere o mostră gratuită de aici. 
Prin combinarea motivelor clasice din secolul al XVIII-lea cu nunațele de culoare contemporane, designerii de la Vatos au reușit să creeze o colecție de tapet mătăsos, cu un aspect inovator, iar datorită diferitelor efecte din structură și a sclipirilor metalice orice încăpere poate fi pusă în valoare cu ajutorul acestei colecții .

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful