groovy-magnets-alternativa-moderna-si

Groovy Magnets – alternativa modernă și practică la tapetul clasic

Tapet magnetic – Portret Cal – Groovy Magnets, disponibil aici.  

 

Săptămâna trecută v-am povestit despre interioarele clasice și v-am recomandat două colecții de tapet perfecte pentru amenajarea în acest stil. Dacă ți-a scăpat, îl poți citi aici. În schimb, astăzi ne vom îndrepta atenția spre decorul modern și câteva variante de tapet ce pot schimba atât estetic cât și practic un interior contemporan.

Groovy Magnets - alternativa modernă și practică la tapetul clasic
Tapet de scris Groovy Magnets, magnetic, disponibil aici. 

 

Groovy Magnets, la fel cum îi spune și numele, sunt producătorii olandezi ce îți propun o colecție surprinzătoare de tapet magnetic. Disponibile în exclusivitate în România prin XT Deco, aceste colecții vor aduce o atmosferă relaxată, haioasă și tinerească oricărui interior modern, minimalist sau contemporan.
Tapet de scris Groovy Magnets, magnetic, disponibil aici. 
Nouă ne-a plăcut în mod special tapetul magentic/tablă de scris. Acest model de tapet este o alternativă mult mai comodă și eficientă la vopseaua specială – tablă de scris. Suprafața neagră a tapetului este special creată pentru a putea fi scrisă cu cretă și curățată în mod repetat, exact ca o tablă de scris obișnuită.
Tapet de scris Groovy Magnets, magnetic, disponibil aici. 
În plus, tapetul are în compoziție particule de fier pe bază de vinyl, lucru care îl face receptiv la magneți de mici și mari dimensiuni. Pe lângă faptul că poți lăsa mesaje pe ele, îți poți lipi, cu ajutorul magneților imagini cu cei dragi, fotografii inspiraționale ori liste de cumpărături. Practic, nu?
Tapet magnetic – Portret Iepure – Groovy Magnets, disponibil aici.  
Dacă vă plac animăluțele și doriți să vă surprindă cu mesaje prin casă, puteți alege modelele de tapet magnetic cu animale.  Materialul din care sunt fabricate conține particule de fier, lucru care face tapetul receptiv la magneți, tranformând astfel peretele într-un suport perfect pentru a agăța notițe, fotografii, desene sau amintiri cu cei dragi.
Tapet magnetic – Portret Papagal – Groovy Magnets, disponibil aici.  
Fie că este vorba de o bufniță, un cal, o girafă, un leu, un papagal, o pisică, un urs, o vulpe sau o zebră, tapetul va fura cu siguranță atenția în orice încăpere l-ați așeza.
Tapet magnetic și vopsibil Groovy Magnets, disponibil aici.  
În cazul în care vă doriți un perete monocromatic, fără alte motive și texturi, puteți apela oricând la tapetul magnetic vopsibil.  El are două fețe, una neagră și cealaltă albă, ambele putând fi lipite de perete. Fața albă este indicată pentru culori mai deschise, iar cea neargă pentru culori intense.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful