De Dragobete găsește-i perechea covorului tău la Carpeta!

De Dragobete găsește-i perechea covorului tău la Carpeta!

De Dragobete găsește-i perechea covorului tău la Carpeta!
Covor din colecția Eco, vezi toate covoarele din această colecție aici. 

De Dragobete, iubește românește!

Vino în magazinele Carpeta din București – sector 3 și sector 6 – Constanța, Iași, Oradea, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Timișoara, Sibiu, Brașov și Pitești, achiziționează un covor în perioada 15-24 februarie și vei primi 20% discount pentru cel de-al doilea cumpărat!

Cu 30 de ani de experiență în producția de covoare, mochete și traverse, Carpeta cuprinde un bogat portofoliu cu o întreagă rețea de magazine în peste 30 de orașe ale României. Colecţiile de covoare de calitate superioară prezente în reţeaua Carpeta sunt produsul a celor mai moderne utilaje şi tehnologii ce corespund cerinţelor europene, iar materia primă utilizată în producţie este de nivel superior, lână din Noua Zeelandă şi Marea Britanie, sintetic din Belgia şi Turcia.

 

Cele peste 20 de colecţii și 3000 de modele prezente în reţeaua Carpeta combină diverse stiluri şi culori, precum desene clasice şi abstracte, moderne, pentru copii, produse pentru diverse destinaţii şi pentru cele mai pretenţioase gusturi.

Covor din colecția Velvet, vezi toate covoarele din această colecție aici. 
Colecția cuprinde covoare, mochete și traverse atât pentru uz casnic, cât și pentru hoteluri, restaurante, pensiuni, sedii de firme, instituții publice, biserici și mănăstiri. În plus, echipa de designeri studiază periodic noile tendinţe în producerea covoarelor şi a designurilor interioare, orientându-se astfel în producția de noi modele.
Covor din colecția Multicolor, vezi toate covoarele din această colecție aici. 
Carpeta… covoare pentru fiecare!

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful