Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Bucătărie amenajată într-un separeu de sticlă
Pentru că spațiul nu foarte larg din acest apartament de două camere din Madrid nu le permitea proprietarilor să închidă bucătăria și pentru că nici nu au dorit să o amenajeze în plan deschis, au apelat la o cutie din sticlă ce permite luminii să pătrundă în întreg apartamentul dar și să separe bucătăria de restul livingului atunci când se gătește.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Micasa 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?