biroul-de-acasa-un-spatiu-distinct-cu

Biroul de acasă – un spațiu distinct cu ajutorul fototapetului

Indiferet de cât de mică sau spațioasă este locuința noastră, cu toți avem nevoie de un birou acasă. Fie că lucrăm pe cont propriu, ne documentăm pentru un viitor proiect sau folosim biroul numai pentru amuzamentul propriu, spațiul din jurul lui ne poate bine dispune sau relaxa cu ajutorul unui decor distinct.
Fototapet Fractal, poate fi achiziționat de aici                      Fototapet Camp roz, gri, alb, se poate achiziționa de aici

O soluție de personalizare a biroului de acasă, accesibiliă, la îndemână și ușor de aplicat este decorarea cu ajutorul unui fototapet. Pe lângă faptul că există o gamă foarte largă de astfel de accesorii și ai la dispoziție zeci de modele din care să alegi, fototapetul te ajută să aduci un aer special colțului în care lucrezi.

 

Fototapet A city rises, poate fi achiziționat de aici. 

Marele avantaj al fototapetului 

Să ne imaginăm o cameră ce are mai multe funcții, precum un living, unde există și un birou, dar și o zonă de luat masa. Fototapetul aplicat pe peretele din spatele biroului te va ajuta să separi vizual zona de lucru de restul camerei, aducând în același timp valoare estetică întregii camere.

Fototapet Bloom, poate fi achiziționat de aici. 

 

Același principiu funcționează și în cazul unei camere ce are o singură funcție, biroul de acasă. Aici vei avea mai mult loc pentru a personaliza peretele cu un fototapet cu un model ce te poate inspira sau relaxa, astfel încăperea îți va transmite o stare de bine și îți va fi mai ușor să te apuci de treabă.

 

Fototapet Worn wall, se poate achiziționa de aici. 

Pe lângă efectul vizual și valoarea estetică aduse spațiului de lucru, fototapetul este realizat pe bază de material ecologic, nețesut, ceea ce îl face rezistent la spălarea cu buretele umed, dar îi aduce și o rezistență sporită, anti-decolorare provocată de razele de soare.

 

Fototapet White Rain, poate fi achiziționat de aici

XT Deco îți pune la dispoziție o gamă variată de fototapete ce se pot integra ușor în orice interior, indiferent de stilul de amenajare. În plus, nu ai nevoie de un specialist pentru montare deoarece procesul este simplu și rapid. Vezi mai jos și alte modele și idei de a aduce un suflu inedit biroului de acasă.

 

Fototapet Mixed tape, se poate achiziționa de aici. 
Fototapet Colour Clouds, poate fi achiziționat de aici

 

Fototapet Frontage, se poate achiziționa de aici

 

Fototapet Misty water, se poate achiziționa de aici

 

Fototapet Lumina scandinavă, se poate achiziționa de aici.

 

Fototapet springtime, se poate achiziționa de aici. 

 

Fototapet Te colours of paris, se poate achiziționa de aici. 

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful