bateriile-economice-aero-b-50-economie

Bateriile economice AERO B – 50% economie la apă, 100% confort

 

 

Da, ați citit bine, 50% economie la apă, 50% mai puțin de plătit la facturi (chiar și la cele de electricitate și gaz) și 50% mai multă grijă pentru ceea ce ne înconjoară. Cum? Foarte simplu, cu o gamă de baterii sanitare, special concepute pentru a economisi fiecare picătură de apă consumată.

Chiar dacă nu ne gândim în primul rând la mediul înconjurător, cu siguranță suntem oricând dispuși să plătim facturi mai mici. Ei bine, bateriile sanitare economice CasaBlanca AERO B diminuează atât cheltuielile în casă cât și consumul în exces de apă.

 

Clasa de consum a bateriilor CasaBlanca AERO B

 

Cum funcționează? 
Bateriile AERO mențin un debit constant redus, indiferent de presiunea din instalație, prin combinarea jetului de apă cu bule de aer.  Astfel se ajunge la un consum de apă redus cu până la 50% fără să se simtă diferențe în utilizare în comparație cu bateriile standard.
Deci, o astfel de baterie poate economisi până la 80 mc de apă/an (ceea ce înseamnă aproximativ 560 lei) pentu că limitează debitul la maxim 7,5l.min pe când o baterie standard are un debit de aproximativ 13l/min.
Toate acestea puse cap la cap rezultă nu numai într-o economie considerabilă la apă ci și o economie la gaz și electricitate pentru că centrala termică nu mai necesită atât de mult timp pentu a încălzi apa menajeră.
Vezi întreaga gamă de baterii AERO, aici. 
100% confort și durată de viață prelungită 
În plus, această gamă de baterii vine și cu un sistem de autocurățare ce se folosește de presiunea apei pentru a îndepărta impuritățile iar materialul siliconic al sitei și cartușul ceramic reduc impactul negativ al depunerilor de calcar și garantează funcționarea bateriei chiar și când apa din rețea are duritatea peste medie. Vezi întregul proces în video-ul de mai jos.Datorită acestor caracteristici nu mai este nevoie de curățarea periodică a sitei și nici de îndepărtarea anevoiasă a calcarului. De asemenea, prețul accesibil și calitatea materialelor folosite, dar mai ales datorită funcției de economisire a apei, investiția va fi amortizată într-un timp foarte scurt.

Producătorii testează fiecare baterie în parte înainte de a o comercializa și oferă o garanție de 5 ani tuturor bateriilor din gamă.În România sunt disponibile online pe Evivo, unde pentru un pachet de minim două baterii AERO achizitionate, veți primi și un discount suplimentar garantat.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful