tu-cum-ai-grija-de-calitatea-aerului

Tu cum ai grijă de calitatea aerului din spațiul în care locuiești?

Suntem extrem de atenți la ceea ce mâncăm și la ceea ce bem, însă, acordăm foarte puțină atenție aerului pe care îl respirăm. Într-o singură zi inspirăm și expirăm de 24.000 de ori, un aport zilnic de aproximativ 13.9 kg, pe când aportul zilnic de alimente este de aproximativ 2 kg. iar cel de apă de aproape 3.7 kg; impresionate cifre, nu?
Aerul din încăperi este de 10-30 de ori mai poluat decât aerul din exterior, deoarece îți împarți locuința cu o varietate de agenți poluați atmosferici precum:  bacterii, ciuperci, viruși, acarieni și polen.  În plus, în sezonul rece, radiatoarele şi caloriferele încălzesc aerul din casă, dar îl și usucă, iar aerul fără suficientă umiditate determină epuizarea fluidelor din organism, ducând la deshidratare.

La efectele nocive pe care aerul uscat le poate avea asupra sănătăţii se adaugă efectele acestuia asupra spaţiilor închise. În lipsa umidităţii, pereţii, podelele şi mobilierul se crapă şi suferă fisuri ce duc la deteriorare în timp.
O metodă modernă pentru a menţine nivelul optim de umiditate în aer este utilizarea unui umidificator de cameră.  Pentru a te ajuta să ai grijă de aerul pe care îl respiri, dar si pentru a proteja podeaua şi mobilierul, Philips a creat umidificatoarele cu tehnologia NanoCloud, de ultimă generaţie, care stabilesc nivelul ideal de umiditate în aer, între 40% şi 60%, îmbogăţindu-l cu molecule de apă pură.
Tehnologia Philips NanoCloud utilizează un proces natural de menţinere a nivelului optim de umiditate în interior şi nu răspândește praf alb sau picături de apă în cameră, evitând astfel formarea petelor de calcar din jurul dispozitivului ce afectează podeaua, mobilierul și decorațiunile.
Designul minimalist cu linii şi culori simple şi dimensiunea optimă fac din umidificatorul Philips un obiect uşor de încorporat chiar şi în spaţiile mici şi aglomerate.
Cum funcționează tehnologia NanoCloud?
1. Filtrul de tip fagure al umidificatorului, proiectat pentru a optimiza absorbţia şi distribuţia apei, captează particulele mari (cum ar fi părul oamenilor/animalelor și praful), atunci când extrage aerul uscat.
2. Sistemul de evaporare umidifică aerul adăugând molecule de apă fără bacterii sau calcar.
3. Aerul sănătos este evacuat din umidificator la o viteză constantă, ceea ce oferă un aer umed, sănătos și confortabil, fără să se formeze ceaţă în casă.

Un plus de siguranță cu două setări inteligente 
Blocarea de protecţie pentru aer sănătos. Atunci când rezervorul de apă este gol și trebuie să fie umplut, blocarea de protecţie pentru aer sănătos oprește umidificatorul, iar indicatoarele luminoase de culoare roșie te anunţă că umidificatorul s-a oprit.
Viteză de umidificare dublă. Ai posibilitatea de a alege între umidificarea silenţioasă și standard pentru a permite o flexibilitate maximă pe timpul zile, dar și pe timpul nopții.
Gama de umidificatoare Philips cu tehnologia NanoCloud conţine două modele, pe care le puteți achiziționa de la distribuitorii autorizați la prețul recomandat de 573 lei pentru modelul HU4803/01 şi 406 lei pentru modelul HU4801/01.
Ambele beneficiază de setări inteligente şi specificaţii tehnice superioare precum: capacitate  de umidificare de 200 ml/h, timp de funcţionare de 8 ore, capacitate a rezervorului de 2 l şi nivel redus de zgomot.
Modelul premium ( HU4803/01) vine în plus cu modul de umiditate automat care utilizează senzorul digital pentru a monitoriza constant umiditatea aerului și va porni și opri umidificatorul ori de câte ori este necesar, asigurându-se că umiditatea este în permanenţă la nivelul corespunzător.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful