the-public-advisors-te-provoaca-la

The Public Advisors te provoacă la practică!

Dacă ești student la Arhitectură și simți că vei urma drumul decorațiunilor interioare, vino să-ți pui în practică teoriile estetice: The Public Advisors te provoacă să-ți testezi viziunea arhitecturală pentru a amenaja sala de ședințe și camera de relaxare a biroului lor din strada Știrbei Vodă, numărul 69.

 

Imaginează-ți că ești deja arhitect cu acte-n regulă, iar clientul tău este format din cei 10 consultanți Public Advisors.
Tema de concurs are 3 părți:
 
1. Amenajează sala de ședințe The Public Advisors, pornind de la strictul necesar:
 
• O masă de întâlniri ca center piece cu minimum 6 scaune – confortabile neapărat la cerința “clientului” care să aibă și un fel de „prezidiu” la care vor lucra zi de zi cei 2 Managing Partners,
• un divan cu multe perne sau niște canapele în care și-ar dori oricine să se lăfăie, situate în zona „balcon” – după cele 2 frumoase coloane albe,
• o mini bibliotecă,
• o „cabină telefonică” (un loc izolat fonic) pentru momentele grele în care conversațiile telefonice se lungesc, iar colegii ar putea fi deranjați,
• o plasmă – bună la casa omului de PR,
• De asemenea, te rugăm să iei în considerare faptul că dorim să izolăm camera de celelalte și să ne dai o soluție de „astupare” estetică a ușii dintre camera de ședințe și birou,
• ÎN PLUS: Gândește-te ce ai inventa și cum ai integra elemente de decor cu personalitatea The Public Advisors: un colaj cu imagini din cele mai cool proiecte ale echipei, un aranjament floral cu poveste, etc.

 

2. Inovează ZEN-ul și proiectează camera de relaxare, integrând obiectele cerute de  colectivul The Public Advisors:
 
• Un welcome office neconvențional (exista un birouaș clasic de secretariat pe care sunteți îndemnați să-l vopsiti, colantați, etc.),
• o canapea mai comodă decât toate celelalte din birou,
• bean-bags,
• măsuță de cafea,
• un dispozitiv de iluminare plăcută și relaxantă (luând în considerare faptul că această cameră nu are lumină naturală absolut deloc).
3. Decorează „wall-ul TPA” (peretele de care se lovesc toți cei care ne trec pragul) integrând într-un fel creativ motivele de mândrie ale echipei The Public Advisors (diplome, premii, fotografii, postere de la evenimente importante făcute de agenție).
LIVRABILE
Proiectează-ți ideile de design interior pentru biroul nostru si trimite-ne:
– Perspective, planuri, secțiuni;
– Planurile celor două încăperi, scara 1:50;
– Doua perspective din unghiuri diferite pentru fiecare încăpere;
– Minim o elevație, scara 1:50;
– Lista de mobilier și materiale care să includă prețuri și producători în limita unui buget de 10.000 RON.
JURIU
Ideile tale vor fi analizate de juriul The Public Advisors, un Asistent Universitar de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” – Bogdan Radu, echipa studioului de arhitectură Atelier,  echipa arhiDot design: Vlad Bostina, Dana Bostina și Arthur Tintu, și, bineînțeles de noi,  Jurnal de design interior.
PREMII: 
The Public Advisors vor răsplăti proiectul câștigător cu:
• O campanie de personal branding de arhitect,
• Transpunerea sa în realitate în biroul lor central,
• Un internship într-un birou de arhitectură (arhiDot design)
INSCRIERE: 
 
Completează formularul de înscriere de aici până pe 8 noiembrie 2015 ora 24:00.
• Trimite proiectul pe adresa office@publicadvisors.ro până la 30 noiembrie 2015 ora 24:00.
Pentru viitorii arhitecți profesioniști cu dorințe de implicare în acest concurs, desigur că The Public Advisors vor pune la dispoziție schițe și fotografii ale spațiului de decorat. În plus, dacă pui pasiunea pe primul loc în decorațiunile de interior,  te invităm într-o vizită la The Public Advisors, pe Știrbei Vodă 69 pentru  a înțelege ce fac, cum fac și cine sunt cei 10 Public Advisors.
Între timp, întreabă-i ce vrei tu sau cere-le orice informație în plus pe e-mailul office@publicadvisors.ro sau la telefon 0733300787.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful