folkwall-o-colectie-unica-de-tapet-cu

FolkWall – O colecție unică de tapet cu motive tradiționale autohtone

Inspirată de motivele tradiționale românești, artista Iulia Burlacu a conceput o colecție exclusivă și inedită de tapet pentru cei de la XT Deco.

are în total 10 modele de tapet – fiecare cu propria lui poveste – inspirate de folclorul nostru iar ilustrațiile, parcă în acuarelă, îmbină tonurile calde de culoare cu elemente naturale și simboluri autohtone.
Tapetul Pasărea Măiastră se poate achiziționa de
O pasăre alegorică în mitologia românească, o entitate nepământeană, supranaturală, de pe Tărâmul Celălalt, Pasărea Măiastră este reprezentată în acest tapet alături de motive din broderia tradițională românească.
Tapetul Copacul Vieții se poate achiziționa de
Ilustrat pe acest tapet într-un poem feeric, în nuanțe diafane și forme geometrice, cu pătrate pictate parcă în acuarelă, Copacul Vieții este des întâlnit în arta populară românească ca metaforă pentru viaţa în sine, regenerare şi nemurire.
Tapetul Flori Alese poate fi achiziționat de
 Simbol al dragostei și fertilității, Laleaua a fost pictată în detalii împrumutate din broderiile costumelor tradiționale și este însoțită de motive din broderia tradițională și din universul decorativ ceramic.
Tapetul Prin Lume poate fi achiziționat de
Ilustrația din acest model redă silueta unei țărănci purtată de un cal, desprins parcă dintr-o pictură rupestră iar motivele geometrizate și stilizate, ce îl însoțesc, îmbogățesc atmosfera de basm.
Tapetul Cer și Apă poate fi achiziționat de
Un tapet ca un pastel, în culori calde, tomnatice, ce ilustrează simbioza dintre aer și apă cu ajutorul motivelor tradiționale românești, dar și cu liniile simetrice ce separă cele două planuri alternate.
Poți vedea și celelalte modele din colecție
FolkWall este o colecție unică și elegantă, realizată cu măiestrie de artista Iulia Burlacu. Ea aduce un omagiu motivelor tradiționale românești și indiferent de stilul de amenajare pe care îl preferi, fie el tradițional sau modern, un astfel de tapet te va purta mereu în lumea basmelor autohtone, în timp ce va îmbogății estetic, cu detaliile lui,  interiorul casei tale. 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful