Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
chiuveta-din-granit-compozit-o-solutie

Chiuveta din granit compozit – o soluție durabilă și accesibilă pentru bucătăria ta

Chiuveta din bucătărie este unul dintre accesoriile ce nu este doar indispensabil ci și un obiect în fața căruia petrecem destul de mult timp, ce poate schimba estetic o amenajare, dar mai ales, ce trebuie să mențină igiena în casă, iar zgârieturile, petele, colțurile ciobite, mirosul nepăcut și o suprafață greu de curățat sunt câteva incoveniente ce nu trebuie să o afecteze.

O soluție pentru toate aceste probleme sunt chiuvetele din granit compozit. Accesibile ca preț, cu un design modern și disponibile într-o gamă largă de culori, aceste chiuvete nu sunt afectate de depunerile de calcar, sunt rezistente la șocurile termice, dar și la cele mecanice, beneficiind în același timp de un strat antibacterian igienic ce protejează suprafața de microbi și bacterii.
Chiuvetă de bucătărie, din granit compozit, Ako, detalii aici. 
Viabil și trainic
Pentru un plus de siguranță și igienă, la Evivo găsiți chiuvetele Marmorin realizate din Magranit, un material compozit pe bază de granit și cuarț ce are o duritate excepțională (70-75 Grade conform testului Barcol). Un astfel de material asigură chiuveta împotriva zgârieturilor, a ciobirii sau a petelor.
Magranitul, materialul din chiuvetele Marmorin, asigură rezistența în timp,  durabilitatea și igiena în bucătărie.

 

Curățenie și protecție
Este de necontestat faptul că igiena este unul dintre punctele la care ne gândim cu toții atunci când vine vorba de spațiul unde gătim și mâncăm. Tocmai de aceea, pentru a spori igiena și siguranța microbiologică, chiuvetele de bucătărie Marmorin sunt prevăzute cu un strat de protectie BioCote®.
Chiuvetă de bucătărie din granit compozit Batea, cu picurător în trepte, mai multe detalii aici.
BioCote® este o tehnologie inovatoare ce folosește ioni de argint. Încorporată ca și aditiv sau aplicată pe suprafața materialului, BioCote® oferă protecție antibacteriană continuă, protejând materialul de-a lungul întregii lui vieți.
Cum funcționează?
 Ionii de argint de pe suprafața materialelor tratate cu aditivi BioCote® se atașează de microbii ce intră în contact cu materialul și perturbă funcțiile celulei acestora împiedicând bacteriile să se reproducă, ducând astfel la moartea celulelor. Mai multe informații despre BioCote® găsiți aici. 
Chiuvetă de bucătărie trapezoidală Cire, mai multe detalii aici.
Chiuvetele Marmorin sunt produse în Europa de o echipă de designeri polonezi cu premii câștigate la evenimente de renume precum Red Dot Design Award sau Łódź Design Festival. Talentul și profesionalismul lor este vizibil în volumele și geometria modernă a chiuvetelor din această colecție. Pe lângă cele trapeziodale, Marmorin oferă și variante pătrate, rotunde sau dreptunghiulare.
Trei opțiuni de formă pentru chiuveta de bucătărie Bario, mai multe detalii aici.
Dar pe roșu, aveți? 
Da, culorile sunt foarte importante, mai ales dacă bucătăria a fost gândită și fiecare nuanță de culoare analizată până în pânzele albe. Puteți alege din 12 nuanțe, printre care și roșu teracotă, verde sau metalic argintiu. În plus, fiecare chiuvetă din această colecție are o garanție de 10 ani, iar în funcție de culoare aleasă, dar mai ales pentru că sunt realizate la comandă, livrarea durează între 3 și 4 săptămâni.

 

 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful