Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
100-de-motive-noi-pentru-redecorarea

100 de motive noi pentru redecorarea mansardei!

Ne decoram casa, încăpere cu încăpere, pentru a oferi fiecăreia dintre ele fie un aer relaxant sau confortabil, fie unul boem, rustic sau modern. Facem acest lucru folosind culorile şi materialele potrivite acestor stări. De la crearea unui concept în care să te simţi confortabil, până la alegerea celor mai mici detalii, redecorarea este un proces important, pentru ca are menirea de a transforma total ambientul.
Rulou decorativ economic VELUX
Inspiraţia poate veni de oriunde – din magazine, hoteluri, din cărţi, din cataloage sau reviste, din casele confortabile ale prietenilor sau ale rudelor. Secretul succesului în redecorare constă însă în detalii – o bucată de material elegant sau o pată de culoare pot avea un efect extraordinar.

Rulou decorativ VELUX
VELUX a înţeles acest lucru şi, tocmai din acest motiv, a lansat o nouă gamă de culori pentru rulourile decorative potrivite ferestrelor de mansardă. Compania a lucrat
împreună cu Trend Union din Paris, cea mai în vogă agenţie de design din Europa, care a selectat în exclusivitate pentru VELUX, colecţia 2015 de culori pentru rulouri.
Rulou opac VELUX
Elegantă, clasică, dar totodată îndrăzneaţă şi modernă, noua colecţie de rulouri VELUX cuprinde 100 de culori şi materiale alese pentru a se potrivi diferitelor stiluri de viaţă şi design interior. Conform previziunilor în tendinţe, fiecare material din noua colecţie va fi la modă pentru câţiva ani, iar prin realizarea acestei colecţii împreună cu Trend Union, VELUX doreşte ca rulourile lor să devină un accesoriu „must have”, elegant, modern, alături de perne decorative, covoare şi draperii.
Rulou VELUX Duo (opac şi plisat)
Noua colecţie de culori şi materiale va completa orice încăpere situată la mansardă: de la camere de zi confortabile, inundate de lumină naturală şi aer proaspat, la bucătăriile răcoroase în după-amiezile însorite, până la dormitoare liniştite, unde este necesar controlul total al luminii.
Rulou opac VELUX, model Disney
Jaluzelele romane, noul trend în amenajarea mansardei
Colecţia de rulouri decorative VELUX include deja cunoscutele rulouri  opace, decorative, plisate, plisate-opace, rulouri pentru diminuarea luminii şi jaluzele clasice. Anul acesta s-a adaugat colecţiei şi un produs nou, jaluzelele romane, accesorii care au rolul de a aduce în mansardă armonie şi echilibru datorită paletei de 20 de materiale în nuanţe naturale.
Jaluzea romană VELUX – Colour Colection by Scholten&Baijings
Jaluzelele romane VELUX se adresează în special pasionaţilor de decoraţiuni interioare. Materialele se vând şi separat, deoarece, datorită designului lor specific, se pot da jos şi înlocui cu altele din colecţie. Şi, pentru ca este atât de simplul, poţi redecora ori de câte ori doreşti!
Jaluzea romană VELUX

 

Funcţionale şi decorative
Spre deosebire de celelalte rulouri pentru ferestre de mansardă, jaluzelele romane sunt făcute dintr-o cantitate mare de material, ceea ce conferă produsului un aer natural şi feminin, în ton cu draperiile şi pernele decorative. Materialul generos al jaluzelelor oferă flexibilitatea aranjării lor pe fereastră după preferinţe – în partea de sus, la mijlocul sau în partea de jos a ferestrei. Designul jaluzelelor romane ajută la controlul luminii şi completează stilul decorativ al interiorului, fie el sculptural, feminin sau grafic.
Jaluzea romană VELUX – Colour Colection by Scholten&Baijings
Nuanţele naturale dau tonul
Materialele noilor jaluzele romane VELUX sunt inspirate din natură: lemn, piatră şi lut. Colecţia este una caldă, cu expresii calme, dar şi modernă, fiind disponibilă în 20 de materiale cu nuanţe atractive, de la alb la bej, maro şi negru. Poţi opta pentru texturi dense, transparente sau variante de mijloc.

 

Jaluzea romană VELUX – Colour Colection by Scholten&Baijings
 
6 motive în plus să reamenajezi mansarda
Gama de materiale pentru jaluzelele romane pentru ferestrele de mansardă VELUX include şi o colecţie de 6 materiale speciale, create de renumiţii designeri olandezi Scholten&Baijings.
Jaluzea romană VELUX – Colour Colection by Scholten&Baijings
Inspiraţi de modul în care lumina naturală se transformă din zori şi până-n seară, aceştia au creat, în exclusivitate pentru VELUX, Colour Collection, şase modele surprinzătoare şi unice. Designul acestor modele descrie călătoria zilnică a luminii de la răsărit către momentul strălucitor al amiezii, devenind o sclipire intensă odată cu lăsarea serii.
Jaluzea romană VELUX – Colour Colection by Scholten&Baijings
Având culori în degradé, fiecare model este unic, fiind croit individual şi dezvăluind culorile în mod diferit, în funcţie de cum a fost tăiat materialul. Astfel, fiecare model devine o piesă unică de artă, iar fiecare utilizator, un artist al spaţiului interior.
Jaluzea romană VELUX – Colour Colection by Scholten&Baijings
Cu cele 100 de noi modele de rulouri romane de la VELUX, poţi transforma mansarda într-o oază de relaxare. Le poţi descoperi prin intermediul distribuitorilor VELUX sau direct pe www.veluxshop.ro.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful