mobilierul-modular-echilibru-perfec

Mobilierul modular – echilibrul perfect între formă şi utilitate

 

 

Mobilier modular Linate
În lumea amenajărilor interioare contemporane, adaptabilitatea şi versatilitatea sunt două elemente cheie pentru a construi interioare elegante şi funcţionale. Desigur, atunci când dorim să dăm contur unei amenajări moderne, confortabile şi originale nu trebuie să uităm că cel mai important lucru este să găsim un echilibru perfect între formă şi utilitate.

Mobilier modular Antwerpen, detalii aici
De la an la an, observăm cum designerii internaţionali apelează tot mai puţin la piesele de mobilier tradiţionale alegând să îşi îndrepte atenţia către mobilierul modular ce este mult mai flexibil şi versatil, permiţându-le să obţină interioare cu adevărat memorabile.
Mobilier modular Voucher 1, detalii aici
Indiferent de spaţiul de care dispui sau de preferinţele tale estetice, mobilierul modular îţi oferă posibilitatea de a fi creativ, de a experimenta o libertate compoziţională deplină, de fiecare dată când doreşti să-ţi amenajezi livingul, dormitorul, diningul sau biroul. Aceste module uimitoare şi repetitive pot fi utilizate pentru a da formă unor unităţi de perete stilizate care să se împletescă minunat cu ambianţa modernă a casei tale.
Mobilier modular Fun 2, detalii aici.
În trecut, mobilierul modular cu o ergonomie similară oferea libertatea de a construi decoruri prin care proprietarul să găsească un echilibru între necesităţile sale funcţionale şi restricţiile legate de spaţiul disponibil. Acum, noile modele duc această idee la următorul nivel, oferind o diversitate mult mai impresionantă de unităţi de depozitare, rafturi, panouri şi sertare care îşi propun să ofere livingului tău un aer modern şi sofisticat.
Mobilier modular Fever, detalii aici
Pentru a maximiza farmecul şi originalitatea acestui tip de mobilier, poţi opta chiar şi pentru folosirea unor module cu un sistem de iluminare LED care accentuează elementele de decor, precum statuete, vase sau rame foto.
Mobilier modular Antwerpen, detalii aici
Desigur, mobilierul modular nu este destinat doar camerei de zi sau dormitorului. Nimic nu te împiedică să foloseşti aceste module inovatoare şi ingenioase în zona de dining, birou sau în hol pentru a transforma orice spaţiu mic al casei tale într-un colţ compact şi funcţional unde să se regăsească şarmul cuceritor al amenajărilor contemporane.
Mobilier modular Fun 2, detalii aici.
În plus, combinând rafturile închise cu cele deschise cât şi numeroasele nuanţe şi materiale disponibile, obţii, într-o manieră eleganta, o încăpere dedicată stilului modern şi proaspăt, unde elementul de noutate se regăseşte la fiecare pas.
Mobilier modular Domenica, detalii aici. 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful