inspiratie-in-culori-pentru-fiecare

Inspiraţie în culori pentru fiecare cameră din casa ta

Amenajarea interioară poate deveni o adevărată provocare, mai ales dacă subiectul principal al discuţiei este propriul tău cămin. O întrebare al cărei răspuns este esenţial atunci când demarezi un asemenea proiect este: ce culori de vopsea lavabilă se potrivesc cu mobilierul şi decoraţiunile pe care le am deja sau cu cele pe care intenţionez să le achiziţionez după renovare?  Nu mai vorbim de faptul că, atunci când renovezi la interior, ideal este să ţii cont şi de exterior: tencuiala decorativă, în orice combinaţie de culori ar fi ea, poate fi un bun punct de inspiraţie în amenajarea casei la interior.

 

Revenind însă la interior, iată câteva idei de nuanţe sau combinaţii de culori de vopsea lavabilă pe care le poti folosi în fiecare cameră din casa ta!Dormitor
Dacă locuieşti într-o zonă în care verile sunt deosebit de călduroase, atunci un dormitor amenajat în tonuri de gri sau verde pal poate deveni oaza ta de răcoare după o zi caniculară.
Bucătărie
Culoarea vopselei lavabile are un impact mai mare atunci când se extinde şi pe tavan. Această nuanţă de verde se potriveşte perfect cu mobilierul alb şi ajută la senzaţia de spaţiu într-o bucătărie de dimensiuni mici.

 

Camera copilului
Iată o încăpere plină de culori vibrante, în care verdele pal de pe pereţi arată ca un topping de cremă de mentă pe o brioşă pufoasă! O combinaţie veselă şi plină de energie care se potriveşte perfect unei camere de copil.
Living
Cu puţin curaj şi cu mare drag pentru stilul clasic, poţi ieşi din sfera vopselei lavabile şi poţi adopta un material preţios – însă, nu neapărat pretenţios, pe pereţii livingului tău: stucco veneziano. Folosind nuanţe calde şi naturale poţi recrea o atmosferă plină de eleganţă.

 

Baie
Clasicul instalat în living se poate continua foarte frumos în baie prin alegerea unor obiecte sanitare şi piese de mobilier tipice acestui stil, completate de o nuanţă răcoroasă şi luminoasă de albastru deschis pentru pereţi.

 

Hol
În final, dar nu în cele din urmă, permite-ne să-ţi dam un mic sfat: nu ignora niciodată holul! Roşul coral îi va invita pe toţi cei care-ţi vor trece pragul să petreacă momente speciale la tine acasă!
Foto 1 – Weranda Country, Foto 2 şi 5 – El Mueble, Foto 3 – Casa Diez – Foto 4  – House Beautiful, Foto 6 –  Claire Murray Foto 7 – Country Living 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful