Colecţia Sheep de la Nowodvorski , detalii aici.
Corpurile de iluminat pentru camera copilului ar trebui, fără îndoială, să includă și un aspect jucăuș care să încurajeze dezvoltarea imaginației celor mici; sunt copii până la urmă! Pe Luxuriante.ro găsiţi o colecție simpatică pentru camera copiilor ce va transforma nopțile întunecate în seri pline de distracție. Vedeţi mai jos câteva dintre corpurile lor jucăuşe, dar aflaţi şi câteva sfaturi practice, numai bune pentru ca decorul camerei copilului să fie perfect.

Colecţia Honey de la Nowodvorski , detalii aici
Corpul de iluminat este esențial pentru a insufla starea de spirit potrivită și pentru a înfrumuseța decorul în același timp. Însă, siguranța este preocuparea principală când vine vorba despre alegerea unor corpuri de iluminat în orice spațiu care va fi folosit predominant de copii. Toate aplicele din cameră ar trebui montate departe de accesul lor, în așa fel încât să nu se rănească din curiozitatea de a pune mânuțele pe sursa de lumină.
Colecţia Auto de la Nowodvorski , detalii aici
Montați corpurile de iluminat ambiental pe tavan astfel încât camera să fie bine luminată tot timpul. Luați în calcul și ce tip de activități va avea copilul în cameră și dacă ar fi nevoie de lumină extra. De exemplu, dacă folosește un birou pentru teme sau alte activități, foarte probabil va fi nevoie și de o veioză sau o altă sursă de iluminat direcţionată spre birou.
Colecţia Klaudia de la Nowodvorski , detalii aici
Camera copilului reprezintă o oportunitate pentru a crea un spațiu distractiv, iar copilul probabil se va bucura de un corp de iluminat jucăuș. Căutați corpuri de iluminat care înfățișează personajele lor preferate din povești sau desene animate ori imagini cu sportul lor preferat. Faceți din alegerea corpului de iluminat o activitate distractivă atât pentru dumneavoastră cît și pentru copil, alegând corpul potrivit împreună.
Colecţia Praslin de la Nowodvorski , detalii aici.
Pentru un iluminat interesant sau liniștitor, pe Luxuriante.ro cu siguranță veți găsi ceea ce aveți nevoie pentru camera copilului; iar dacă doriți și decorațiuni potrivite lor, sunteți la un click distanță.

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful