Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
stickerele-decorative-culoare-si

Stickerele decorative – culoare şi personalitate pentru orice interior

Cu siguranţa cea mai rapidă, eficientă şi accesibilă soluţie de a transforma orice încăpere într-un spaţiu cu personalitate şi de a aduce culoare, stickerele decoative sunt elemente moderne de decor ce au puterea de a scoate din banal colţurile, pereţii ori chiar piesele de mobilier monotone.
Sticker Good day, se poate achiziţiona de aici.  

Marele avantaj al autocolantelor decorative este modul foarte uşor şi curat de aplicare. Nu necesită unelte speciale ori adezivi profesionali iar dacă doriţi să le îndepărtaţi ori aţi lipit unul greşit, ele se dezlipesc uşor şi se mută cu uşurinţa fără a afecta peretele.

Sticker Crenguţa păsărelelor, se poate achiziţiona de aici.  
O gamă largă de stickere decorative găsiţi la Stickero, ei produc toate autocolantele în propriul atelier iar materialele folosite sunt prevăzute cu un adeziv special, poliacrilic, pe bază de apă, care permite lipirea şi dezlipirea repetată.
Sticker Pisicuţe, se poate achiziţiona de aici.
Paşii pe care trebuie să îi urmaţi pentru a lipi stickerele de perete sunt foarte simpli. În primul rând alegeţi cu grijă spaţiul unde doriţi să le aplicaţi şi verificaţi ca suprafaţa să fie cât mai netedă. Înainte de a lipi stickerul, treceţi cu un card peste folia transparentă pentru ca autocolatul să adere cât mai bine la aceasta. Apoi, dezlipiţi cu atenţie hârtia de pe spatele autocolantului, astfel încât stickerul să rămână lipit în întregime de folia de transfer.
Sticker Bufnite, se poate achiziţiona de aici.
Fixarea pe perete se face de sus în jos şi, cu ajutorul cardului, întindeţi-l cât mai bine apoi înlăturaţi toate bulele de aer. La final, îndepărtaţi încet folia transparenta şi gata, peretele este decorat!
Sticker Peisaj din jungla, se poate achiziţiona de aici.
Nu găsiţi niciun model de autocolant care să vă fie pe plac? Nicio problema, Stickero realizează stickere personalizate după imaginea aleasă şi trimisă de către voi. Aşa că, este timpul să ne lăsăm imaginaţia să se joace şi să personalizăm interiorul casei noastre în imagini şi culori vesele care să ne inspire în fiecare zi.
Sticker Copăcelul din pădure, se poate achiziţiona de aici.

www.stickero.ro

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?