povesti-pictate-cu-maiestrie-pe-tesaturi

Poveşti pictate cu măiestrie pe ţesături

 

V-aţi imaginat vreodată că puteţi aduce culoarea şi şarmul poveştilor la voi în casă? Ei bine, colecţia de ţesături pictate manual a Ruxandrei Chivu, artist Fetes des Tissus este inspirată din basmele copilăriei iar culoarea, romantismul şi eleganţa lor pot recrea lumea fabuloasă a poveştilor chiar la voi acasă!

 

Fiecare strop şi linie de culoare a fost aşezată cu delicateţe de artistă pe diferite tipuri de ţesături, alese cu grijă, în funcţie de funcţionalitate; ceea groasă şi rezistentă pentru tapiţerii iar pentru draperii au fost alese materiale fluide care se ondulează, parcă pentru a face desenul să ne spună întreaga poveste.

Indiferent dacă sunt folosite pentru a tapiţa piesele mari de mobilier precum canapelele, fotoliile ori pentru a da culoare micilor obiecte de decor precum pernuţele ori lămpile, textilele din această colecţie pot crea piese unice, inedite şi jucăuşe, la fel ca poveştile copilăriei noastre. 

 

În magazinul online 4interior.ro poţi vedea şi comanda piese de mobilier diverse – canapele, fotolii, banchete şi taburete, dar şi pernuţe decorative, draperii şi perdele sau abajururi ori veioze realizate cu textilele create de Ruxandra Chivu.
În cazul în care doreşti un alt tip de produs sau pictură ori alte game cromatice, artiştii Fetes des Tisssus, prin 4interior.ro, îţi stau la dispoziţie, realizând pentru tine piesa unică care să te reprezinte pe tine şi povestea ta. 

 

Dar ce poveste spun accesoriile şi piesele de mobilier ce, combinate între ele, pot crea interioare armonioase şi pline de culoare? Haideţi să le descoperim: 

 

Păunul Nemulţumit – Un fotoliu inedit ce va atrage privirile indiferent de locul unde este aşezat – o poveste în nuanţe tari de albastru, galben şi verde ce aduce dinamism şi vitalitate. 

 

Vânzătorul de Vise – O tapiţerie elegantă, pictată manual pe o canapea special gândită pentru un salon sau living spaţios – 3 vise primite în dar de la bătrânul vânzător de vise şi povestea lui, un păun ce îşi expune mândru coloratura, crenguţe de măr înflorite şi flori multicolore. 

Pasărea Măiastră – O pictură inedită, realizată manual pe această canapea  cu o vibraţie pozitivă, inspirată din natură şi realizată în stil patchwork – o pasăre rară, cum numai în poveşti găseşti, cu pene pline de culoare şi o eleganţă desăvârşită. 

 

Prinzătorul de Vise – Indiferent de piesa de mobilier pe care stă, Prinzătorul de Vise te transpune în lumea basmelor prin conceptul jucăuş, dinamic şi fluid unde florile şi păsările stilizate se joacă în culori armonioase. 

 

Verde Împărat –  Un concept unic de textile, în nuanţe tari de albastru turcoaz şi negru ce aduc mister şi provocare interiorului, la fel cum povestea lui Verde Împărat învăluie cititorul în taine şi poveţe.

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful