cum-alegi-salteaua-potrivita-pentru

Cum alegi salteaua potrivită pentru tine şi familia ta?

Primăvara este sezonul amenajărilor interioare. Facem planuri pentru un nou design interior, cumpărăm accesorii de mobilier pentru a da un nou aer încăperilor şi investim chiar şi în mobilier nou. De puţine ori, însă, ne gândim că, în amenajarea locuinţei şi pentru a ne crea confortul mult dorit, trebuie să acordam o atenţie deosebită şi saltelei de pat.
Poziţionarea obiectelor şi a mobilierului în casă ne poate crea o stare generală bună, dar, pentru a ne bucura pe deplin de spaţiul casei noastre, trebuie să avem un somn odihnitor. Lipsa somnului poate avea efecte negative asupra sanătăţii noastre, pornind de la o stare proastă dimineaţa, o zi stresantă la serviciu şi până la afecţiuni grave, precum cancerul.

Majoritatea saltelelor create azi sunt destinate menţinerii unui stil de viaţă sănătos, însă trebuie să ţinem cont de faptul că un tip de saltea nu se potriveşte tuturor. O saltea tare poate fi bună pentru o persoană, dar total nepotrivită pentru o alta. Unele sunt concepute pentru a ţine spatele drept, altele sunt create pentru a susţine un număr mai mare de kilograme, iar altele sunt create pur şi simplu pentru designul atrăgător, fără să aibă beneficii asupra sănătăţii.
Specialiştii magazinului de saltele au întocmit o listă cu sfaturi pe care sa le iei în considerare atunci când doreşti să achiziţionezi o saltea:
1. Verifică toate caracteristicile saltelei – de îndată ce ai decis că ai nevoie de o saltea noua, începe cercetarea în mediul online, dar şi la comercianţii care au specialişti în saltele. Online, găseşti o multitudine de materiale informative cu privire la cele mai importante caracteristici ale unei saltele. Confortul saltelei, elasticitatea, comportamentul saltelei la mişcare, gradul de circulaţie al aerului, toate acestea sunt aspecte pe care trebuie să le verifici pentru a te asigura că faci alegerea corectă.
De exemplu,  Salteaua Silver Memory comercializată pe saltele-online.ro primeşte din partea experţilor 9 puncte din 10 în ce priveşte gradul pe punctele de presiune, comportament la mişcare şi confort şi 8 din 10 puncte la gradul de circulaţie al aerului şi elasticitate. Această saltea a fost realizată prin combinarea efectelor benefice a materialului Memory Foam cu cel al tratării husei cu fibră de argint şi capsule ce emit ioni de argint. Argintul a fost folosit încă din antichitate pentru caracteristicile sale antiseptice şi antimicrobiene. Capsulele din fibra de textil au o medie de viaţă de 20 ani sau 40-60 spălări repetate ale husei.
2. Testează salteaua înainte de cumpărare! – dacă ai stabilit bugetul disponibil şi ai deja câteva modele de saltele preferate, acordă-ţi câte 10-15 minute pentru a testa fiecare saltea în showroom. Acest lucru te ajută să verifici confortul şi fiabilitatea saltelei. Nu te grăbi în achiziţionare şi nu te lasa influenţat/ă doar de vânzător.
3.Cumpără saltele doar de la un magazin de saltele specializat! Magazinele online de saltele au în portofoliu diverse modele prezentate într-un mod cât mai detaliat pentru ca orice vizitator al site-ului să-şi poată forma o idee cât mai corectă cu privire la caracteristicile saltelelor. Magazinul saltele-online.ro vine în întâmpinarea cumpărătorilor atât cu informaţie online, dar pune la dispozitie şi personal specializat pentru a îndruma cumpărătorii în alegerea celei mai bune saltele potrivite pentru nevoile lor. În plus, în showroom-ul specializat, oricine poate testa gama de saltele disponibilă.
4. Nu uita să verifici garanţia saltelei! Perioada de garanţie este un aspect care va spune că salteaua pe care o cumperi este construită din materiale de calitate, rezistente în timp. Garanţiile pornesc de la 2 ani şi pot ajunge şi la 15 ani, în funcţie de tipul de saltea şi materialele folosite.
În speranţa că te-am ajutat să iei o decizie bună, îţi dorim să ai spor în amenajare.
Showroom saltele:
Mobshop.ro, Bucureşti, Blv. Ion Mihalache, nr. 62, Sector 1
Mobshop.ro, Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr. 162-168
Informaţii saltele online: 0728.96.96.96
Articol realizat în colaborare cu specialiştii magazinului de saltele www.saltele-online.ro

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful