Proprietarii acestui apartament de 145 m² din Bucureşti au apelat la Atelier și Jurnal de design interior pentru optimizarea spaţiului şi o reamenajare completă a interiorului.

Apartamentul este compus din bucătărie, cu loc de luat masa, birou, living, dormitor copil, dormitor matrimonial, baie matrimonială, baie oaspeţi şi hol cu acces-dressing.

 

Stilul de amenajare este unul modern, cu design simplu şi curat, în culori calde şi combinaţii de mat şi lucios, temperate de pardoseala din lemn de nuc.

 

Pentru o mai bună distribuţie a spaţiilor, uşile ce separă biroul de living sunt ascunse în interiorul pereţilor. Soluţia a fost aleasă pentru a mări spaţiul din living, atunci când se doreşte, şi pentru a crea intimitate în birou, pentru orele de lucru. De asemenea, pentru a păstra linia designului din living şi din întregul interior, uşile au fost realizate pe baza proiectului nostru, la comandă.

 

Sistemul de iluminat, amplasat în întregime în scafele de pe tavan aduce căldură interiorului şi defineşte volumele moderne ale apartamentului.

 

 

Pentru mai mult spaţiu, bucătăria a fost extinsă prin desfinţarea unei foste debarale iar unităţile de mobilier, în lini simple şi finisajele metalice şi lucioase continuă nota modernă a interiorului.

 

 

 

 Pentru a da o notă de eleganţă interiorului, uşile au închideri magnetice şi balamale ascunse.

 

Cu excepţia canapelelor, a paturilor şi scaunelor, întregul mobilier a fost proiectat de noi, inclusiv lavoarul dublu din baia matrimonială şi au fost realizate, la comandă de partenerii noştri.

 

 

Zona de noapte şi cea de zi au fost separate practic, accesul spre dormitor se face prin dressing-ul de pe hol.
Planul iniţial al apartamentului

 

Planul final al apartamentului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Singurele pete de culoare se află în camera copilului, cameră ce a fost pictată manual de unul dintre artiştii alături de care colaborăm.

 

 

 

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful