Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
noul-catalogul-lansat-de-ikea-este

Noul catalogul lansat de IKEA este disponibil şi online

IKEA România a lansat catalogul pe 2015, dacă nu eşti din București, Pitești, Ploiești și împrejurimi, unde va fi distribuit gratuit între 18 august și 7 septembrie, îl poţi accesa online aici. 

Catalogul IKEA 2015 aduce 328 de pagini de inspirație. Tema de anul acesta, „Aici încep zilele bune și nopțile liniștite”, îţi propune să redescoperi acele zone din casă în care îţi regăseşti confortul și îţi reîncarci bateriile în fiecare zi: dormitorul și baia.

 

Noul catalogului include soluții pentru a face viața de zi cu zi mai bună, inspirate chiar de nevoile tale. Anul acesta s-au conturat trei tendințe importante, în jurul cărora a fost conceput catalogul:
Personalizarea spațiului 
Aici găseşti idei neașteptate de personalizare, care pot fi adaptate cu ușurință în fiecare casă – de exemplu, un suport de ghivece se poate deghiza imediat într-un organizator de bijuterii (pag.22), iar o masă se poate extinde și pe balcon pentru a primi toți musafirii (pag. 126-127).
Soluții inteligente pentru folosirea spațiului 
Foarte mulți dintre voi locuiţi în case mici, alături de mai mulți membri ai familiei. Atunci când spațiul nu poate fi extins, trebuie adaptat astfel încât să funcționeze mai bine, în noul catalog vei găsi mai multe variante de utilizare pentru piese de mobilier multifuncționale, ce răspund mai multor nevoi. Un dulap cu oglindă (pag.42) plasat în baie deasupra chiuvetei va salva întotdeauna spațiu!
Redefinirea casei 
Viața familiei tale se schimbă în permanenţă, iar casa ta trebuie să se adapteze în mod firesc acestor schimbări. O draperie poate separa dormitorul părinților pentru a crea un spațiu de joacă atunci când apar noi membri în familie (pag.18), iar o masă de înfășat poate deveni peste ani micul birou al unui tânăr explorator (pag. 59).
Aplicația IKEA Catalogue
Catalogul IKEA 2015 vine, pentru al treilea an consecutiv, cu o extensie digitală îmbunătățită, prin care ai acces la noutăți pe tot parcursul anului,  imagini 3D, precum și la povești despre produsele și designerii IKEA. Tot aici vei descoperi peste 60 de pagini cu un conținut extins, 24 de clipuri care prezintă sfaturi legate de asamblarea produselor, idei de amenajări interioare, soluții și informații despre produsele și materialele folosite.

 

În plus, prin opțiunea de Realitate Augmentată, poţi vedea produsul dorit chiar la tine acasă. Anul acesta, opțiunea include 300 de produse iar opțiunea Slideshow îţi perminte să testezi mai multe soluții pentru camerele prezentate în paginile din catalog, înlocuind produsele din pagină cu altele din aceeași categorie.

 

Serviciul de comenzi online
În întâmpinarea noului catalog, IKEA a lansat serviciul de comenzi online cu livrare la domiciliu în toată țara. Prețul achitat este alcătuit din prețul la raft al produselor, la care se adaugă 49 de lei – prețul de colectare pe comandă, indiferent de numărul produselor, și prețul de transport de 1leu/kg.

 

 

Prețurile menționate în catalogul IKEA 2015 includ TVA, sunt maxime și sunt valabile 1 an de zile, de la 1 septembrie 2014 până la 25 august 2015.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?