Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
chiuvetele-granit-schock-in-premiera-in

Chiuvetele Granit Schock în premieră în România

Chiuvete de bucătărie ce rezistă forţei unui glonţ tras de la câţiva centimetri! Da, aţi citit bine, aceste chiuvete sunt produse de Schock (ei au inventat chiuveta de granit şi sunt unul din producătorii de top la nivel mondial de peste 30 de ani) iar acum sunt disponibile şi pe piaţa din România prin chiuveteonline.ro.

 

Linia de produse Schock dispune de chiuvete şi baterii de bucătărie pentru fiecare stil şi gust – modern, clasic sau rustic. Toate chiuvete Schock sunt realizate din materiale durabile şi ecologice şi sunt fabricate exclusiv în Germania respectând standarde de calitate extrem de riguroase. 

În plus, culorile cele mai pure se găsesc în chiuvetele de bucătărie Schock într-o gamă de nuanţe şi finisaje incredibil de strălucitore ce evidenţiază natura şi rafinamentul materialului.

 

Aproximativ 80% din materialul folosit în chiuvetele Schock este cuarţul, elementul component cel mai dur al granitului. Din aceasta cauză, acestea sunt cunoscute ca “chiuvete din granit”.  Granitul folosit în chiuvetele Schock este combinat cu un acrilic de grad înalt pentru a produce un material compozit foarte tare, care este rezistent la fisuri şi murdărie şi, de asemenea, este responsabil pentru viaţă lungă a chiuvetelor. 

 

Materialele Cristadur® şi Cristalite Plus® au fost dezvoltate în mod special de către Schock pentru a îndeplini cerințele unei bucătării moderne. Ele rezistă la utilizarea de zi cu zi fără a lasă nici o urmă. Toate chiuvetele Schock sunt extrem de durabile şi uşor de curăţat – vinul roşu, cafeaua şi tigăile grele nu lasă absolut nici o urmă. 

 

Cristalite Plus® este mult mai uşor de curăţat. Materialul este mai dur şi străluceşte cu o nouă intensitate. De asemenea, el respectă condiţiile de siguranţă alimentară şi este stabil la UV.

 

In plus faţă de atributelor pozitive ale Cristalite Plus®,  Cristadur® este un material premium, care are o structură ultra-fină, rezultând o uşurinţă fără precedent în îngrijire şi oferind un efect de respingere a murdăriei (mizeria pur şi simplu nu se prinde). Un beneficiu suplimentar al Cristadur® este finisajul mătăsos – este uimitor de moale la atingere, oferind în acelaşi timp o rezistenţă maximă la murdărie şi zgârieturi.

 

 

Pentru a vă convinge de rezistenţa chiuvetelor Schock, mai jos aveţi un videoclip în care producătorii au tras cu un pistol asupra lor de la o distanţă de doar câţiva centimetri!

 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?