minimalism-si-eleganta-chiuveta-blanco

Minimalism şi eleganţă Chiuveta Blanco Adon

Bucătăria modernă oferă spaţiu din belşug pentru împlinirea dorinţelor personale în materie de design, neexistând limite varietatea de forme pe care le poţi folosi.
Chiuveta Blanco Adon XL 6S captivează imediat privirea prin designul minimalist.
Cu o geometrie clară şi o eleganţă desăvârşită, caracteristica definitorie a acestei chiuvete este dată de marginea înalţată care împrejmuieşte toată chiuveta. Zonele funcţionale, pătrate simetrice, împreună cu bateria poziţionată exact pe mijloc creează un aranjament echilibrat care încântă vizual dar care este gândit să fie cât mai funcţional, astfel, deşi chiuveta este relativ mică, spatiul pe care îl oferă este uriaş.

Marginea înălţată, împreună cu colţurile strânse creează un spaţiu larg pentru cuvă şi ajută la utilizarea optimă a ei, precum şi a zonei de lucru. Aceasta din urmă vine cu un tocător care poate fi folosit pe toate laturile chiuvetei, chiar si deasupra cuvei, iar datorită caracteristicilor sale decorative el poate fi folosit şi la servirea delicateselor culinare.
Datorită spaţiului restrâns pe care îl ocupă în blat dar şi designului minimalist, chiuveta Blanco Adon se potriveşte în special în bucătăriile amenajate cu accente pe unghiuri şi volume.
La fel ca şi restul chiuvetelor, Silgranit PuraDur II, Blanco Adon este foarte uşor de întreţinut iar materialele din compoziţia ei resping murdăria, prevenind astfel apariţia petelor greu de curăţat. Formula igienică de protecţie creează un finisaj antibacterian pe suprafaţa chiuvetei pentru a te feri de bacteriile nocive şi îţi oferă un spaţiu igienic pentru prepararea hranei. Formula este unică şi patentată de către Blanco pentru a îţi garanta siguranţa în bucatarie.
Având două zone distincte, Blanco a introdus scurgeri orizontale atât în zona de lucru cât şi în cuvă, scurgeri care au un capac elegant, permanent igienic şi fabricat din oţel inoxidabil în concordanţă cu principiile C-overflow (C-supraplin) pentru ca tu să beneficiezi de un sistem de scurgere rapid, sigur şi durabil.
Blanco Adon este disponibilă în orice culoare din gama de culori CombiColours Silgranit PuraDur II iar unitaţile Blanco Adon care au lăţimea de 60 cm sunt reversibile. Combinaţia perfectă de chiuvetă şi baterie poate fi realizată cu ajutorul bateriei Blancolinus-S Silgranit şi a bateriei Blancolinus-S. Aceste baterii sunt extrem de durabile, uşor de curăţat şi întreţinut.

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful