design-subtil-si-functional-cu-noua

Design subtil și funcțional cu noua chiuvetă Silgranit Blanco Yova

Bucătăria modernă are volume rotunjite și linii curbe, subtile iar Blanco Yova este completarea perfectă pentru ea. Noua chiuvetă Silgranit Blanco Yova se integrează perfect într-un ambient care favorizează structurile cursive cu o picătură de minimalism.

Natura a furnizat inspirație pentru designul chiuvetei Blanco Yova XL 6 S care are, ca și caracteristici notabile, colțuri rotunjite subtil, contururi suprapuse și spațiu generos la margini.

 

Spre deosebire de alte chiuvete, simetria este ușor de recunoscut în cele doua spații funcționale, împărțite în două pătrate egale din designul Blanco Yova XL 6 S. Bateria este poziționată pe mijloc și este atât elementul despărțitor cât și elementul de conectare dintre cuvă și picurător.

 

Accesoriile frumos conturate îmbunătațesc valoarea chiuvetei atât estetic cât și funcțional. Un tocător elegant, realizat dintr-un amestec de cenușă poate fi atașat chiuvetei pentru a ajuta la prepararea și servirea mâncării.

 

La fel ca toate chiuvetele Silgranit PuraDur II, Blanco Yova XL 6 S respinge murdăria și este ușor de întreținut. Formula de protecție igienică patentată, care creează o barieră antibacteriană pe toată suprafața chiuvetei, este unică.

 

 

 

 

Lasă un răspuns




Urcați?
Product added successful