castiga-un-cadou-de-craciun-de-la

Câștigă un cadou de Crăciun de la HomeDeco

Câștigă unul dintre cele trei cadouri inedite, oferite de HomeDeco! Chiar dacă îl vei păstra pentru tine sau îl vei dărui celor dragi, un astfel de cadou îți va înveseli sărbătorile.
Primul premiu pus la bătaie este un autocolant simpatic pentru ușă, în valoare de 29.08 lei. Se numește Eye Spy-Telescope și este realizat de cei de la Monkey Business.

 

 

 Cel de-al doilea se numește  X-Factor și este o râșniță de sare și piper, în valoare de 139 lei (acum redusă la 69,5 lei) creată de designerii danezi de la Propaganda.

 

Iar ultimul premiu de care te poți bucura este  setul de 3 tăvi pentru cuburi de gheață, Alphabet Ice, în valoare de 128.39 Lei.

 

Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la tragerea la sorți este să le dați un like celor de la HomeDeco pe Facebook și să ne trimiteți un email pe adresa petra@jurnaldedesigninterior.com în care să ne scrieți datele voastre de contact și să ne spuneți care dintre produsele de mai sus este preferatul vostru.
Concursul se desfășoară în perioada 10.12.2013 – 15.12.2013. Extragerea va avea loc pe data de 16.12.2013 prin intermediul site-ului www.random.org iar câștigătorii va fi anunțați aici și prin email. Multă baftă!

 

 

UPDATE
 
Cei trei câștigători sunt: Mariana Flucuș – Eye Spy-Telescope, Oana Bacil –   X-Factor și Ioana Niță – Alphabet Ice . Felicitări!!! Ne auzim pe mail pentru mai multe detalii despre cum puteți intra în posesia premiului.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful