practica-si-eleganta-chiuveta

Practică și elegantă – chiuveta Blancodalago 8

Chiuveta Blancodalago 8 se diferențiază ușor de alte chiuvete prin liniile clare, pure ale designului și dimensiunile impresionante ale cuvei unice. Întregul concept îmbină perfect utilul cu plăcutul într-o armonie desăvârșită, unică și ușor de integrat în diferite stiluri: clasic, eclectic, minimalist sau vintage.

Chiuveta Blancodalago 8 completează perfect o bucătărie dotată la cele mai înalte standarde de profesionalism putând satisface cerințele practice ale celui mai pretențios bucătar. Creată special cu o cuvă extra mare cu adâncimea de 190 mm, chiuveta Blancodalago 8 este obiectul ideal când vine vorba de spălat vase de dimensiuni mari sau de clătit și spălat ingredientele complexe și extrem de diverse folosite în bucătăria gourmet.

 

 Produse de firma germană Blanco, chiuvetele Blancodalago 8 impresionează prin calitatea deosebită a  materialului, varietatea culorilor și estetica superioară. Silgranitul este un amestec de 80% granit, diverși compuși acrilici sau ceramici și variați pigmenți de culoare. Este un material foarte fin, igienic, cu o textură care nu se pătează și care facilitează alunecarea cu ușurință a apei rezultate din scurgerea vaselor. Silgranitul folosit pentru a crea chiuveta Blancodalago 8 este 100% rezistent la zgârieturi și la temperaturi de până la 280°C.

 

Chiuveta Blancodalago 8, cu dimensiunile de 815 x 510 mm, se montează perfect la nivelul blatului datorită razelor concordante care facilitează acest montaj. Montarea clasică se face pe blat cu margine, cu profil convențional. În pachetul de livrare al chiuvetei vor fi incluse garnitura de scurgere cu prelungire, un sistem aqua stop de 3 1/2’’, sifon și cleme. Ca accesorii opționale se pot adăuga la comandă: un tocător din mesteacăn masiv, capac Ventil CapFlow sau un coș de veselă Inox Clasic.

 

Designul modern al acestei chiuvete, utilitatea practică deosebită dată de cuva de dimensiuni impresionante, liniile domoale dar clare și deloc colțuroase vor conferi bucătăriei un aspect armonios și plăcut. Garanția este de 5 ani, dar calitatea germană si duritatea granitului fac din această chiuvetă o investiție excelentă pentru o viață întreagă.

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful