Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
După ce au locuit pe mai multe continente, Ania și Harry s-au îndrăgostit de acest luminiș dintr-o pădure poloneză și au hotărât să rămână împreună cu familia aici. Casa pe care au construit-o are ferestre mari pentru a aduce natura și la interior, puține piese de mobilier pentru o curățenie mai ușoară, tonuri neutre și un stil de amenajare nordic pentru a îi aduce aminte lui Harry de țara lui natală.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Aleksander Rutkowski Via: Weranda 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful