Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Proiectul de design interior pentru acest apartament de 110 m², cu trei camere, din București a pornit de la dorința proprietarului de a amenaja un spațiu în care textura naturală a lemnului să fie elementul central. De aceea, placările cu lemn au fost combinate cu piesele de mobilier contemporane dar și cu materiale precum microcimet pentru a aduce un aer modern interiorului.

Deoarece nu există nicio sursă naturală de iluminare a holului, ne-am folosit de oglinzi pentru a crea senzația de lumină dar și pentru a masca locurile de depozitare din această zonă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?