IKEA România a lansat ieri noul catalog IKEA 2014. El include 324 de pagini de inspirație și idei iar tema de anul acesta este „Bucură-te de fiecare moment petrecut acasă”.
Pentru o orientare mai ușoară, ediția de anul acesta include la început, cuprinsul catalogului, cu patru secțiuni: Idei și Soluții, Stiluri, Produse și Informații.

Prima jumătate a catalogului este împărțită în categorii: Pentru locuințe în care te simți bine, Ca să găsești ușor, Joaca este un lucru serios, ..Și destule locuri pentru cei dragi, Nopți bune pentru zile pline și Ziua bună se cunoaște de dimineață.  A doua parte prezintă game extinse de produse, astfel puteți face comparații între stiluri și prețuri, pentru a alege varianta cea mai potrivită lor.
În această ediție recomandările și ideile sunt evidențiate  cu o săgeată portocalie. De asemenea, soluțiile inedite propuse sunt marcate distinct, cu semnul exclamării, pentru a fi rapid identificate.
Noul catalog vine cu o extensie digitală îmbunătățită. Aplicația IKEA Catalogue vă va permite să mobilați o cameră în realitatea augmentată și să vedeți cum arată peste 100 de produse din catalog în propria casă. În plus, veți găsi mai multe idei pentru decorarea și amenajarea locuinței, veți vedea camere din unghiuri diferite, veți crea liste de cumpărături și veți fi la curent cu toate noutățile din magazin. Aplicația permite și verificarea informațiilor despre produse și a existenței acestora în stoc și este disponibilă gratuit în Google Play și App Store. În România va fi disponibilă începând de pe 15 august.
Designul scandinav a fost întotdeauna un semn distinctiv al mobilierului IKEA, iar noul catalog prezintă mai multe astfel de produse. Lemnul de culoare deschisă, accesoriile și textilele cu imprimeuri expresive și colorate îndrăzneț oferă un aspect funcțional și elegant, dar totuși relaxat.
Colecția de designer TRENDIG este inspirată de întâlnirea dintre designul scandinav și cel chinezesc; colecția va fi prezentă în magazinul IKEA din luna octombrie și va fi disponibilă doar o perioadă limitată de timp.

 

Tot la capitolul noutăți, catalogul din acest an vine și cu informații despre parteneriatul dintre fundația caritabilă IKEA Foundation și UNHCR. Colaborarea are ca scop crearea unei vieți mai bune pentru copiii refugiați și familiile lor. Noul catalog prezintă și parteneriatul IKEA Foundation cu UNICEF, prin intermediul căruia copiii care se află în zone afectate de conflicte sau dezastre continuă să se joace și să învețe cu ajutorul produselor IKEA.

 

În perioada 19 august – 8 septembrie, 950.000 de exemplare din noul catalog vor fi distribuite gratuit către toate locuințele din București, Ploiești și împrejurimi.

 

 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful