Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com

 

 Se fac pregătiri pentru cel mai mare târg de mobilă, echipamente și accesorii care va avea loc în România! Până în prezent, peste 200 de expozanți din România, Italia, Grecia, Polonia, Turcia, Republica Moldova și Taiwan s-au înscris la BIFE-SIM 2013, dar numărul lor crește de la o săptămână la alta. Organizatorii estimează o cifră record de producători și distribuitori din țară și din străinătate, de aceea au pregătit nu mai puțin de 30 000 metri pătrați spațiu expozițional.

 

BIFE-SIM 2013 își va aștepta vizitatorii cu șase saloane tematice:    ► Clasi ► Design ► Confort ►
Bucătării ► Accesorii și materiale ► Echipamente – mașini și utilaje

 
Târgul va fi “un spectacol de forme și idei” fără precedent, spun organizatorul – Romexpo și co-organizatorii – Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, Camerele de Comerț si Industrie din România şi Euroexpo. Românii vor descoperi articole de mobilier în mii de modele și stiluri surprinzătoare, dar și tehnologii care revoluționează spațiul de locuit. Târgul reprezintă locul în care designerii și producătorii de mobilă își vor surprinde privitorii cu idei ingenioase, dar și funcționale, ce respectă tendințele în mobilă prezentate la nivel mondial.
BIFE-SIM 2013 va fi, de asemenea, cea mai potrivită ocazie pe care distribuitorii, importatorii și furnizorii de echipamente, mașini și utilaje pentru prelucrarea lemnului o au pentru a cuceri noi clienți și de a-și consolida relațiile cu aceștia.
În plus, sub conceptul Hosted Buyers, pe durata târgului vor fi organizate, pentru vizitatorii specialiști din străinatate, evenimente B2B, astfel ca vizitarea târgului să devină o experiență inedită și completă. Așadar, între 17-21 septembrie 2013, profesioniștii în domeniu din străinatate sunt invitați să participe la călătorii de afaceri în România. Aceștia vor putea opta pentru două excursii, în Delta Dunării sau Poiana Brașov.
Târgul va găzdui o serie de evenimente organizate atât cu participarea specialiștilor din industrie, cât și a vizitatorilor. Astfel, pe durata BIFE-SIM 2013 va avea loc Furniture Forum –  conferința internațională pe teme de interes pentru industria de profil, vor fi puse în practică Innovation Tour – un concept care pune în lumina reflectoarelor produsele zilei “de mâine” și Designers say – un loc special unde tinerii designeri vor oferi vizitatorilor sfaturi de amenajare a locuinței. De asemenea, se vor desfășura Atelierele (Re)Creative și Concursul Național de Design de Mobilier.
BIFE-SIM 2013 va avea loc între 19 și 23 septembrie, în Centrul Expozițional Romexpo. Mai multe informatii, pe BIFE-SIM

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful