design-contemporan-si-functionalitate

Design contemporan și funcționalitate imbatabilă

Designul chiuvetelor de bucătărie se schimbă foarte repede, ce este la modă astăzi, poate să nu mai fie și mâine. De aceea, este de multe ori dificil să alegi o chiuvetă care să rămână în trend cât mai mult timp. De asemenea, calitatea și funcționalitatea ei sunt esențiale, având în vedere faptul că, o bucătărie se redecorează o dată la mulți ani.
 Alegerea unei chiuvete Blancoalaros este în mod categoric una inspirată. Premiată în 2010 cu două trofee de design importante, IF Product Design Award și Red Dot Design Award, chiuveta Blancoalaros îmbină în mod perfect aspectul contemporan, funcționalitatea și materialele moderne într-un produs unic.

Chiuveta Blancoalaros 6S Silgranit este o alegere de excepție pentru bucătăriile decorate în stil contemporan. Inspirată de arhitectura modernă, chiuveta impresionează prin materialul din care este realizată. Silgranit Puradur II este un material revoluționar, caracterizat printr-o serie de avantaje:
• extrem de ușor de curățat,
• nu se pătează,
• nu se zgârie,
• rezistent la temperaturi înalte,
• igienic,
• disponibil într-o gamă largă de culori ce nu se estompează în timp.
Designul simetric adaugă o notă contemporană, iar funcționalitatea este conferită de tocătorul din sticlă, glisant peste toată suprafața chiuvetei. Această opțiune foarte utilă permite gătitul în condiții de deplină siguranță și igienă în imediata apropiere a jetului de apă. Suprafața de glisare la tocător are o margine plană, facilitând astfel o alunecare ușoară și o manevrabilitate crescută. Tocătorul glisant din sticlă securizată este disponibil în culorile alb și negru.

 

Modul în care a fost concepută chiuveta Blancoalaros 6S Silgranit denotă creativitate: tocătorul din sticlă securizată poate fi utilizat pentru gătit sau poate acoperi chiuveta, oferind un spațiu suplimentar de-a lungul blatului de bucătărie.

 

Chiuveta poate fi montată în mod clasic pe orice blat de bucătărie cu o margine cu profil convențional.  De asemenea, este posibilă montarea unor baterii retractabile, pentru o funcționalitate sporită.

 

Flexibilitatea și raportul preț/calitate au făcut din Chiuveta Blancoalaros 6S Silgranit unul din produsele cele mai populare ale firmei Blanco.

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful