Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Pentru proiectul arhitectural Casa P de 230 m² am apelat la o structură pe cadre ce aduce o geometrie simplă dar și intersecții interesante de volum.

 În interior, living-ul în plan deschis este divizat în două zone principale. Prima, cea de relaxare, în culori neutre, este ușor sub nivelul celei de-a doua ce include bucătăria și zona de luat masa. Ca și materiale, dar si pentru un contrast interesant, am folosit microciment pentru podeaua din living și tablă corten pentru a acoperi barul din bucătărie.

 

 

 

 

 

 

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful