Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Arhitectul Ken Linsteadt s-a ocupat de renovarea acestei bucătării victoriene, construită în 1895 în această casă din Larkspur, America. El a spart zidul ce separa bucătăria de sufragerie și a creat un spațiu fluid, alb și luminos. Singurele pete de culoare provin de la plăcile din lemn de stejar folosite pentru a acoperi hota și de la pernele în galben de pe banchetă

 

Foto: Matthew Millman Via Cultivate

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful