Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Folosit inițial ca și spațiu pentru birouri, acest loft din Camden, Londra a fost transformat de Craft Design într-o locuință eficientă, practică și încăpătoare.

Una dintre soluțiile adoptate de Craft Design a fost să închidă toaleta într-un cub, în mijlocul camerei. Astfel au obținut un spațiu privat, dar au și împărțit interiorul în zone de locuit: bucătărie cu loc de luat masa, living și o bibliotecă.
Biblioteca funcționează și ca scară de acces spre dormitorul de la mezanin, dar și ca spațiu pentru depozitare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Armando Elias/Craft Design Via: URDesign

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful