Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Amenajat de Dai10 architecture + interior design acest apartament cu terasă reușește să aducă exteriorul în interior datorită peretelui de sticlă ce separă livingul de terasă. Fără pereți despărțitori în zona de zi și cu o amenajare predominantă în alb, bucătăria este diferențiată de restul spațiului prin decorul ușor industrial și dungile alb-negru.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: micasa 

  1. Imi place cum este folosit spatiul la maxim, fie pentru depozitare, fie pentru a realiza ideea de baza de la care porneste intreg conceptul: legatura cu natura! Acest mod de gandire in design este ideal!

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful