inovatia-designului-cu-maiestria

Inovația designului cu măiestria SteelArt

Bucătăriile sunt spațiul perfect pentru concepte individuale de mobilier. Divizia de bucătărie de ultimă oră SteelArt, de specialitate Blanco, a creat ceva irezistibil cu a sa chiuvetă inovatoare Blancoattika 60/A care se îmbarcă pe noi dimensiuni în măiestrie și design.

Caracteristica acestei inovative chiuvete tip bol constă în accentul pe materialele autentice și detaliile deosebit de frapante. Trăsătura distinctivă a acestui bol realizat manual este cadrul său elegant și exclusivist. El este solid, însă aspectul filigranat și colțurile delicate atrag în special persoanele care apreciază designul purist, elegant.

 

Sistemul Attika 60/A  are și câteva opțiuni ingenioase: combinat cu un robinet care poate fi coborât, precum Blancoeloscope-F II, chiuvetă inox poate fi poziționată și în fața unei ferestre. Un tocător exclusiv din compus de cenușă, special conceput să se potrivească cu chiuveta, este disponibil ca un capac elegant dar și ca suprafață practică de lucru.
Blancoattika este un alt exemplu care întruchipează excelenta precizie în prelucrarea oțelului inoxidabil și înalta calitate a designului atât de tipic pentru toate produsele Blanco SteelArt. BlancoAttika este perfectă pentru bucătării în plan-deschis, cu un puternic caracter arhitectural, și atrage atenția individualiștilor care vor să stabilească accente cu obiecte excepționale.
Pentru designul sau inovativ chiuveta Blancoattika 60/A a câștigat, nu una, ci două premii internaționale importante: iF Product Design Award 2013 și Interior innovation Award 2013, al cărui câștigător este ales de cătrel Consiliul German al Design-ului și expoziția Cologne a companiei Koelnmesse și imm Cologne. “Suntem încântați de ambele premii. Ele sunt o aprobare a angajamentului nostru pentru o unitate perfectă a formei, functionalității și calității măiestriei pe care produsele noastre o demonstrează, astfel este important pentru noi să dezvoltam inovații care satisfac cererile” a declarat șeful de design Brigitte Ziemann.

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful