noua-generatie-de-sisteme-de-colectare

Noua generație de sisteme de colectare a deșeurilor

Undeva în jurul a 250 kg/persoană de deșeuri domestice sunt generate anual numai în Germania. Chiar dacă aceste persoane ar avea grijă să producă cât mai puține deșeuri tot ar avea nevoie și de un sistem de colectare și separare a materialelor reciclabile de cele reziduale.
Sistemul de colectare Blancoselect încântă prin detaliile bine ascunse, ce fac munca zilnică din bucătărie semnificativ mai ușoară. Sistemul face parte din noua generație de sisteme de colectare a deșeurilor și, cu a sa funcționalitate sporită, furnizează o unitate de bază practică și bine organizată iar culorile și designul său o fac să se integreze perfect în ambianța oricărei bucătării moderne.

Cel mai avantajos din modelele acestei serii este Blancoselect Orga, cu al său sertar organizator combinat, el culisează foarte ușor pe șinele de ghidaj stabile și este extrem de practic datorită celor două cutii mici cu scopuri multiple și a cutiei mari ce oferă mult spațiu pentru ustensilele de la baza unității.
Este recomandabil ca sistemul de depozitare a deșeurilor să fie localizat direct sub chiuvetă. Multă atenție a fost acordată pentru a garanta că Select va oferi o utilizare eficientă a spațiului. Mulțumită pieselor înguste ale ramei precum și a sistemului de separare, toate opțiunile sistemului oferă un volum de depozitare excepțional de mare, până la un generos 49 litri. Select este disponibil în conjunctură cu mărimea 45, 50 și 60 a unității de bază și este o joacă de copii pentru un instalator de a o monta sub orice chiuvetă Blanco.

 

Recipientele pot fi folosite individual și pot fi spălate în mașina de spălat vase. În funcție de locația garniturii de scurgere, ele pot fi repoziționate și sunt potrivite pentru a fi suspendate deasupra găleții de gunoi.

 

Un alt avantaj este mecanismul care se poate opera cu piciorul, pentru a deschide ușile frontale. Orice persoană care a stat în fața unității cu mâinile pline știe cât de folositoare este această caracteristică suplimentară.

 

 

 

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful