Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
idei-de-cadouri-pentru-paste

Idei de cadouri pentru Paște

Mai este atât de puțin până la Paște și, ca de obicei, cadourile pentru cei dragi sunt lăsate pe ultima sută de metri. Dacă nu aveți timp să umblați prin magazine sau nu aveți nicio idee de cadou, găsiți mai jos câteva daruri inedite.
Puteți alege unul din tablourile din colecția Geometrix in Colors ale Lilianei Stoica de pe Deco Box. Sunt din lemn, pictat în acrilic și le puteți comanda la adresa de mail: ContactDecoBox@gmail.com

Nimic nu este mai frumos decât o floare, iar la YaU găsiți buchete și aranjamente florale superbe. Cel de sus este o compoziție din orhidee phalaenopsis la ghiveci și mușchi. Costă 550 RON și îl găsiți aici. 
De ce să nu ajutați la documentarea și promovarea monumentelor istorice din țară atunci când cumpărați un cadou? Cei de la Monumente Uitate folosesc profitul obţinut pentru finanţarea proiectului. Acesta își dorește documentarea și promovarea fostelor reședințe nobiliare din România.
Sacoşa Monumente Uitate este din  pânză, are dimensiuni de 31×40 cm / toartă 36 cm și este imprimată serigrafic cu, Castelul Teleki din Gorneşti, una dintre cele mai frumoase şi mai bine conservate reşedinţe nobiliare extraurbane în stil Baroc din Transilvania. O sacosă costă 18 RON și cum puteți intra în posesia ei aflați aici.
Inspirată de faţadele monumentelor, Mimeme a creat broşe din lemn, pictate în acrilic şi acuarelă pentru cei de la Monumente Uitate. Mie mi-a plăcut cel de jos, cum îl puteți cumpăra aflați aici. 
Inspirat de castelul Bethlen din Criș | 5 x 3cm | 30 RON
Tot de pe Monumente Uitate puteți cumpăra un pandantiv cu o reprezentare a Castelului Teleki din Gornești. Costă 30 RON și îl puteți achiziționa de aici.
Dacă vreți să faceți un cadou ceva mai practic, cei de la Home Deco au multe soluții, pe cât de practice pe atât de haioase, mai jos sunt două dintre ele:

 

 Mini răzătoare brânză KASIMIR, verde oliv, design: Koziol, preț: 19,46 RON, se poate cumpăra de aici

 

Cutii biscuiți WOODSTOCK (set 2 buc.), design: Monkey Business, preț: 78.52 RON, le găsiți aici. 
O piesă de mobilier unică, realizată de cei de la Morpho Mobilier nu poate decât să bucure. Are o dimensiune de 40×60 cm și costă 460 RON. O puteți comanda la adresa de mail: iulia.vasile@morpho.ro
Dacă căutați ceva mai sofisticat, vi recomand pe cei de la 23și.  Mai jos aveți un colaj – Nucleul Egoului / Sărbătoare –  realizat de Emilian Ciobanu care costă 50 de euro. Îl puteți cumpăra de aici. 
Tot de la YaU vă recomand acest ceas pentru perete în formă de semn al întrebării, costă 135 RON și îl puteți cumpăra de aici, unde îl veți găsi și pe fratele lui, ceasul semnul exclamării.

 

 

Iar pentru prietenii voștri, cărora le place să se întindă la vorbă, vă recomand suporturile de pahar Woodish. Costă 60 de RON și, se pare că între timp a fost epuizat stocul. Poate că un mesaj spre pagina lor de Facebook îi va convinge să mai facă câteva.
O altă idee de cadou vine de la Cherry & Cherry Prints. De la ei puteți să alegeți un print simpatic ce va înveseli orice interior, mai jos sunt două exemple.
Prețurile diferă în funcție de dimensiuni, aici aveți mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?