detaliile-fac-diferenta-in-amenjarea

Detaliile fac diferența în amenjarea bucătăriei

Pe lângă culori, mobilier și soluții de depozitare, în amenajarea bucătăriei trebuie să luați în calcul și tipul de chiuvetă potrivită nevoilor voastre. În fața ei vă veți petrece o mare parte din timp, așa că este important ca materialele și designul chiuvetei să fie de o calitate superioară.

Blancosubline 500-IF SteelFrame denotă o combinație excepțională de materiale. Acest concept de chiuveta combină granitul și oțelul inoxidabil în modalități originale. Mulțumită ramei IF, Subline SteelFrame poate fi instalat de deasupra, deși montarea sub blat de piatră sau sticlă este și ea posibilă.
Cu chiuveta Blancosubline 500-IF SteelFrame, specialiștii în materie de chiuvete din Oberderdingen au reușit să scoată în evidență, cu succes, combinația inovativă de materiale Silgranit și oțel inoxidabil. Rama făcută din oțel inoxidabil accentuează corpul chiuvetei în timp ce creează și o analogie armonioasă cu ceramica Ceran modernă.

 

Accesoriile opționale îmbunătățesc funcționalitatea chiuvetei. Un tocător de înaltă calitate din composit de frasin poate fi poziționat în voie pe chiuvetă în timp ce un vas cu întrebuințări multiple fabricat din oțel inoxidabil poate fi suspendat deasupra chiuvetei. Un suport modern pentru scurgerea vaselor fabricat din plastic negru încheie acest sortiment de accesorii practice. Din accesoriile disponibile sunt multe opțiuni moderne ce pot fi recomandate, de luat în seamă este elegantul Brancolinee-S cu al sau aspect antracit/crom Silgranit.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful