Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
amenajarea-unei-case-de-la-munte

Amenajarea unei case de la munte

Astăzi suntem invitați într-o casă de la munte cumpărată de proprietari și amenajată acum 10 ani. Familia cu patru copii, acum mari, a avut și are ca regulă de bază: „Nimeni nu intră încălțat!”. Astfel au reușit să păstreze în condiții optime mobilierul alb și covoarele din interior.

Pereții au avut inițial aceeași nuanță de lemn de pin ca și tavanul însă proprietarii au vrut să îi vopsească în alb pentru a pune în evidență grinzile. Amenajarea s-a făcut prin combinarea atentă a pieselor de mobilier și a decorațiunilor moderne cu cele cumpărate din magazinele de antichități.

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?