Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Aflați în căutarea unui loc pentru a-și reuni familia, proprietarii acestei case din sec. XIX au reamenajat minunata locuință și au transformat-o într-o oază de liniște și relaxare. Au fost ajutați de designerul de interior Isabel Lopez-Quesada și arhitectul Marin Marta. Ei au păstrat aspectul exterior al clădirii, dar au amenajat interiorul cu cele mai moderne finisaje, piese de mobilier clasice, tradiționale dar și contemporane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: EL MUEBLE

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?