Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Situată în Madrid, această mansardă de 60 mp, în plan deschis, amenajată în alb, roșu și negru are distribuite spațiile de locuit pe niveluri diferite. Bucătăria și sufrageria sunt pe o platformă mai înaltă cu trei trepte decât livingul și sufrageria iar dormitorul este deasupra dressingului și băii.

 

 

 

 

Între bucătărie și birou, spațiul rămas este folosit pentru a depozita două paturi extensibile, perfecte pentru prietenii rămași peste noapte.

 

Unul dintre puținele spații complet separate de restul interiorului este dressingul aflat lângă baie.

 

 

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful