Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Renovat în două luni, apartamentul de 55 mp din Paris a fost transformat de o echipă de arhitecți într-un spațiu încăpător pentru o familie cu doi copii.

Amenajate în albastru, living-ul, bucătăria și sufrageria împart același spațiu.

 

 

 

Fiind desul de mici camerele copiilor au spații largi de depozitare sub pat.

 

 

 

 

Dormitorul matrimonial este suspendat într-o nișă îngustă lângă baia multicoloră.

 

Foto: Fabienne Delafraye Via:  Côté Maison

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful