Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
A durat 5 ani până când acest apartament din centrul Copenhagăi a fost complet renovat. Dacă a meritat sau nu așteptarea hotărâți voi…

 

 

Amenajat de designerul Anouska Hempel, întregul apartament este inundat de lumină naturală însă  într-adevăr spectaculoasă este podeaua din plăci de lemn de pin de aproximativ 90 cm lățime sub care se află sistemul de încălzire. De altfel, pe lângă sistemul de încălzire, toate prizele, întrerupătoarele și firele de curent sunt ascunse privirii prin pereții casei.
Foto: John Bendtsen / Dinesengolv Via: vart nya hem

 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful