ordine-si-disciplina-la-tine-acasa

Ordine și disciplină la tine acasă

 Este destul de greu să găsim locul potrivit pentru toate obiectele adunate de-a lungul timpului prin casă, de aceea îți propun câteva imagini cu soluții și idei din care să te inspiri pentru a aduce un pic de ordine și disciplină la tine acasă.
Via: Pinterest
Rafturile sub scară sunt o soluție perfectă pentru a scăpa de cât mai multe obiecte de prin casă. Dacă nu ai apucat să le faci cu amenajarea inițială, le poți adăuga și în timp.

 

Via: Apartment Therapy
 Cu astfel de coșulețe vei găsi foarte repede ceea ce cauți, le poți personaliza sau le poți pune etichete adezive (se găsesc în magazinele de papetărie)
Foto: Better Homes and Gardens 
O cameră de copil perfect organizată! Greu de crezut, nu? Iată că se poate, ai nevoie de un set de cutii pentru rechizite, jucării, etc și de un pat ce îți permite să depozitezi la interior. În el poți păstra lejeria, păturile, pernele, etc.

 

Foto: Better Homes and Gardens 
Iată o idee practică pentru a păstra bijuteriile. Va schimba aspectul mobilierului și nici nu vei mai pierde timp descurcând colierele de brățări ori de cercei.

 

Foto: Better Homes and Gardens 

 

Intri în casă, arunci cheile și mobilul pe prima suprafață solidă ce îți iese în cale și apoi, la plecare, le cauți în disperare. Acest coșuleț compartimentat este perfect de pus în hol, fix lângă intrare. Vei știi tot timpul unde sunt obiectele de care ai nevoie la plecare.

 

Foto: Better Homes and Gardens 

 

Ai un hobby? Ține la un loc obiectele și accesoriile de care ai nevoie pentru creațiile tale cu un astfel de suport pentru ușă.

 

 

Mai jos ai încă trei soluții practice pentru a depozita sub scară.
Foto: Better Homes and Gardens 

 

Foto: Better Homes and Gardens 
Via: Design Milk
În cămară sau în dulapurile încăpătoare din bucătărie e bine să ai totul la îndemână pentru a nu pierde timp, atunci când gătești, căutând mirodeniile sau ustensilele.
Foto: Better Homes and Gardens 

 

 Cumpără piese de mobilier care să îți ofere spații de depozitare adaptate nevoilor tale și ale familiei tale. Un exemplu este acest corp pentru holul de la intrare.
Foto: Donna Griffith Via: House and Home

 

 Dacă ai foarte multe perechi de pantofi le poți depozita pe niște rafturi, într-o nișă a casei ori într-un dulap special creat pentru ei.
Foto: Erica George Dines Via: Atlanta Homes Magazine
Nu ai curaj să îți lași bicicleta afară peste noapte, iată o soluție de depozitare perfectă pentru cei ce au biciclete și nu au suficient spațiu în casă pentru ele.
Via: IKEA Hackers

 

 Să fie ordine și disciplină în fiecare sertar din bucătărie! Folosește separatoarele și accesoriile disponibile în magazinele de specialitate pentru a păstra fiecare obiect și ustensilă de bucătărie într-o ordine perfectă.
Foto: Siematic via Côté Maison

 

O idee simpatică și practică pentru a avea mereu la îndemână revistele tale preferate.

 

 

Foto: Better Homes and Gardens 

 
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful