Noul nostru site este încă în lucru. Vă mulțumim pentru răbdare. Dacă sesizați orice problemă, vă rugăm să ne scrieți la office@jurnaldedesigninterior.com
Cei de la Sub Estudio au realizat amenajarea acestui impresionant duplex din São Paulo, Brazilia. Una dintre ideile numai bune de furat de aici este modalitatea în care au integrat biblioteca în spatele scării.

 

 

 

 

Însă cel mai mult îmi place această soluție ingenioasă de a separa cu ajutorul panourilor glisante livingul de restul parterului.

 

 

 

 

 

 

 

La etaj, unde se află dormitorul și biroul au fost folosite obloanele în locul unui geam, probabil pentru a ține lumina departe în diminețile în care proprietarii își doresc să mai zăbovească în pat.

 

 

 

Foto: Fran Parente Via: Homedsgn

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?