amenajare-architecture-spot-in-domnesti

Amenajare Architecture Spot în Domnești

Proprietara acestei case din Domnești și-a dorit o amenajare „clasică combinată cu elemente moderne  într-un decor feminino-floral” iar designerii de la Architecture Spot au reușit, cu un buget destul de mic, să îi pună în practică dorința.


 

Perdelele din fiecare cameră sunt cumpărate de la Sab iar materialul textil pentru draperii este achiziționat de la KA International.

 

Piesele de mobilier tapițat din întreaga casă (scaunele, paturile, atât cel matrimonial cât și cel mov din camera fetiței) au fost realizate pe comandă iar materialele textile au fost alese de designeri.
Mobilierul din bucătărie, sufragerie și din living a fost ales de proprietară de la
Mobexpert însă canapeaua este realizată la comandă după un model al celor de la Fendi iar masa din sufragerie este de la IKEA

 

Tapetul cu model floral din living și de pe hol este de la KA International.

 

  1. Imi place! Imi plac culorile, imi plac materialele folosite la mobilier si la decoratiuni, ador tapetul floral si scaunul tapitat in rosu, ADOR mobilierul alb si cat de aerisita este toata casa!
    Si imi mai plac si picturile/desenele de pe cei doi pereti din dormitoare. Nu ati scris nimic despre ei! 😛 Cine le-a facut? Arata grozav!

  2. Sticker-ele sunt frumoase tare. Desi stiu de existenta lor, si eu m-am pacalit, am crezut ca sunt desene. Nu am vazut pana acum genul acesta…. jucaus. Felciitari, totul arata foarte aerisit si da senzatia de spatiu marit.

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful