Aceasta este propunerea noastră pentru o baie concept în care spațiul capătă noi dimensiuni prin introducerea vegetației în mediul artificial. Punctele centrale ale proiectului sunt bonsaiul, simbolul miniatural al regnului vegetal și plăcile decorative cu licheni vii, MOSSframe de la Benetti.

Motivul plantei vii se regăsește și în panourile perforate ale mobilierului. Complementar plăcilor și texturilor naturale alese, obiectele sanitare în alb au fost dispuse, cu excepția căzii de baie, detașat de pardoseală pentru a crea senzația de spațiu. Pentru mai mult efect, spațiul minimalist este iluminat de patru plafoniere volumetrice poziționate deasupra obiectelor sanitare.
Imaginea plantelor și a motivelor vegetale, preluate de elementele decorative, încântă și odihnesc privirea. S-a demonstrat că relaxarea, expunearea la culoarea verde și la plante, cresc substanțial creativitatea. Astfel, prin acest concept de baie naturală se obține un loc dedicat relaxării și stării meditative ce pot revitaliza.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful